Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/07/2022
Lifestyle / Cadouri

Cum să nu dai greș în alegerea parfumului cadou pentru noul tău iubit

Adrian Zăvoianu De Adrian Zăvoianu
Comentarii Cum să nu dai greș în alegerea parfumului cadou pentru noul tău iubit Share Cum să nu dai greș în alegerea parfumului cadou pentru noul tău iubit
cadou


Oferirea unui parfum drept cadou este un gest mai personal decât poate părea în aparență. Spre deosebire de alte obiecte, parfumul trebuie să se potrivească perfect cu personalitatea, gusturile și nevoile celui ce îl primește și nici nu poate fi returnat după desfacerea ambalajului. Astfel, dacă ai de gând să îi oferi un astfel de cadou noului bărbat din viața ta, asigură-te că ai toate informațiile necesare.

Începutul unei relații este una din cele mai frumoase perioade din viața oricărui cuplu. Emoția, dorința de cunoaștere și cea de a fi cât mai aproape de perfecțiune pentru a fi potrivit pentru noua persoană din viața ta sunt elementele ce fac ca aceasta să fie o frumoasă amintire pentru ambii parteneri. 

Însă dacă sunteți în primele luni de relație și abia vă descoperiți unul pe altul, momentul în care trebuie să-i cumperi primul cadou este destul de solicitant. Vrei să se potrivească perfect cu gusturile sale și să denote faptul că ești atentă la nevoile și plăcerile lui. Aceste lucruri sunt destul de greu de dobândit după doar câteva săptămâni petrecute împreună, dar nu imposibil.

Dacă te-ai decis că acesta va fi primul cadou pe care i-l vei cumpăra, trebuie doar să ții cont de câteva detalii atunci când pornești în căutarea unor parfumuri barbati:

Ce tip de personalitate are iubitul tău

Un parfum trebuie să reflecte personalitatea celui ce îl poartă pentru a fi pe gustul său. De exemplu, un parfum sobru cu esențe tari în notele de bază este foarte posibil să nu i se potrivească dacă iubitul tău are o personalitate veselă, îi place mereu să glumească și nu a împlinit încă 30 de ani. Sunt mult mai mari șansele să i se potrivească un parfum cu note de bază fresh, cu arome de citrice, vanilie și piper, complementar cu adrenalina specifică vârstei sale. Unui bărbat matur sau mai sobru i se va potrivi ca o mănușă un parfum puternic, cu note note de bază lemnoase, precum santalul.     

Care este jobul lui

Dacă este un tip sportiv și lucrează într-un domeniu în care se îmbracă casual sport, un parfum cu note proaspete și aromate o să fie perfect pentru a-l folosi zilnic. În schimb, dacă lucrează într-un domeniu ce implică multe întâlniri de business și este îmbrăcat la patru ace în fiecare zi, parfumul său trebuie să fie puternic, piperat și să inspire eleganță.

Bugetul în care vrei să te încadrezi

Acesta este un aspect ce te privește în totalitate și de care trebuie să ții cont. Din fericire, există pe piață o gamă extrem de variată de parfumuri cu prețuri pentru orice buzunar. Dacă vei dori să cumperi un parfum de la un brand consacrat, după ce ți-ai făcut o idee asupra aromei dorite, poți opta pentru unul din gamele lansate anterior, deoarece cele mai noi parfumuri au mereu un preț mai mare.

Cadoul tău va fi, cu siguranță, apreciat de iubitul tău, deoarece este un semn de cunoaștere, ceea ce îi va demonstra implicarea ta emoțională în relația voastră. Purtarea unui parfum potrivit le oferă inclusiv bărbaților un plus de încredere în sine, la fel precum hainele purtate. Acesta îi completează ținuta, iar ție acea aromă îți va aduce mereu aminte de începuturile relației voastre. 

Sursa foto: Shutterstock

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută