Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/07/2022
Festival Lifestyle Muzică

„Printre Măguri”, un festival despre muzică, artă și sport în natură

Anamaria Grumeza De Anamaria Grumeza
Comentarii „Printre Măguri”, un festival despre muzică, artă și sport în natură Share „Printre Măguri”, un festival despre muzică, artă și sport în natură
Printre Măguri


Dacă te numeri printre iubitorii de natură și muzică, în special folk, care-și doresc atât să se bucure de o atmosferă autentică de festival, cât și să „fugă” de agitația orașului într-un weekend torid de vară, nu poți rata Printre Măguri!

Ajuns la cea de-a opta ediție, evenimentul va avea loc în Grădina Printre Măguri, din satul Măgureni (Prahova), în perioada 29 – 31 iulie, și va găzdui o suită de artiști și activități care te vor convinge să vii și la următoarea ediție.

Elementul central al evenimentului îl reprezintă muzica, iar organizatorii au surprins într-un mod plăcut atunci când au anunțat lista artiștilor care vor fi prezenți pe scena de la Printre Măguri, întrucât aceasta cuprinde o serie de nume la auzul cărora iubitorii de folk, pop rock și rock tresar.

Folk, pop rock și rock

Printre Măguri

Printre Măguri

Printre Măguri

Așadar, vineri, 29 iulie, vor întreține atmosfera trupele Sarmalele Reci, Spam, Folk, Frate! și un ultim, dar nu cel din urmă invitat, artistul Marius Matache.

În cea de-a doua zi de festival, pe 30 iulie, participanții vor avea ocazia să-i vadă interpretându-și faimoasele șlagăre – și nu numai – pe cei de la renumita trupă Taxi, care vor fi urmați de cântăreții Daniel Iancu, Ovidiu Mihăilescu și Eugen Avram.

Ultima zi la Printre Măguri, 31 iulie, va fi despre cei doi invitați speciali ai evenimentului, Mircea Vintilă și Vali Vătuiu, un duo imbatabil al folkului românesc.

Trasee cu bicicleta, tur ghidat, spații de socializare

Printre Măguri

De asemenea, pe lângă momentele în care te bucuri de o muzică de calitate, vei avea parte și de cele în care te poți conecta cu natura, fie prin simplul fapt că te afli acolo, fie – ceva mai intens – prin intermediul activităților propriu-zise care îți sunt oferite.

Așadar, îți poți intensifica experiența optând pentru un traseu cu bicicleta, pentru un tur ghidat, în caz că preferi mersul pe jos, și prin multe alte activități care includ un moment de relaxare și în urma cărora să te încarci cu energie pozitivă. Să nu uităm de peisajele mirifice ale zonei de pădure și nici de atmosfera creată de organizatori, prin amenajarea unor spații de socializare și amplasarea unor elemente de decor specifice (baloți de paie, hamace etc.) care să te transpună într-un univers tradițional autentic, amplificându-ți starea de a fi una cu natura.

Prin urmare, te invităm să vezi care-i treaba la Printre Măguri, unde zilele vor fi pline de activități în natură și relaxare, iar serile vor fi despre dans, muzică și voie bună, alături de prieteni!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.