Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/07/2022
Muzică

A doua ediție a turneului de concerte „Open Air Piano Magic” se întoarce la Brașov, Rupea și în Țara Bârsei

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii A doua ediție a turneului de concerte „Open Air Piano Magic” se întoarce la Brașov, Rupea și în Țara Bârsei Share A doua ediție a turneului de concerte „Open Air Piano Magic” se întoarce la Brașov, Rupea și în Țara Bârsei


În perioada 30 iulie-7 august, iubitorii de muzică clasică și de ieșiri la monumente de cultură și istorie, inclusiv bicicliștii, sunt așteptați la a doua ediție a turneului de concerte “OPEN AIR PIANO MAGIC”.

Profesorul Paul Mustață și elevul lui favorit Victor Gozob vă invita să ascultați muzica clasica LIVE la bisericile fortificate din zona Brasovului.

Opririle turneului:

  • Duminică, 30 iulie, Rupea
  • Marți, 2 august, Ghimbav
  • Miercuri, 3 august, Forumul German Brașov
  • Joi, 4 august, Sânpetru
  • Vineri, 5 august, Prejmer
  • Sâmbăta, 6 august, Vulcan
  • Duminică, 7 august, Cristian

 

A doua ediție a turneului de concerte „Open Air Piano Magic” se întoarce la Brașov, Rupea și în Țara Bârsei

Muzica marilor compozitori, de la Bach și Beethoven până la Ludovico Einaudi, va putea fi auzită la frumoasele biserici fortificate din zona Brașovului. Și, pentru că anul acesta se împlinesc 110 ani de la nașterea marelui nostru dirijor Sergiu Celibidache, organizatorii sunt onorați să-i dedice acest proiect.

Parteneri oficiali sunt Primăriile și Bisericile fortificate din Rupea, Ghimbav, Sânpetru, Prejmer, Vulcan și Cristian, precum și Forumul Democrat al Germanilor din Brașov.

Parteneri media: MAGIC FM și Zile și Nopți.

Cei care vor să sprijine acest proiect o pot face prin donație în contul Asociației Scoală de vara de la Cumpatu : RO 89 BTRL RONCRT 0218084901 (CUI 31461209)

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută