Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/07/2022
Artă & Cultură Festival

Festivalul vacanței continuă: Drumul lui Făt Frumos în Cetatea Brașovului

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Festivalul vacanței continuă: Drumul lui Făt Frumos în Cetatea Brașovului Share Festivalul vacanței continuă: Drumul lui Făt Frumos în Cetatea Brașovului


Magicianul poveștilor Marian Râlea, împreună cu asistenții săi revin la Brașov cu o suită de spectacole interactive pentru copii jucate lângă bastioanele cetății de la poalele Tâmpei.

Festivalul vacanței continuă: Drumul lui Făt Frumos în Cetatea Brașovului

 

Început în anul 2017 Festivalul vacanței este un proiect care reunește sub cupola basmelor românești cu Făt- Frumos și Ileana Cosânzeana copiii din toată țara oferindu-le o alternativă de a petrece timp de calitate pentru toată familia în timpul vacanței. Copiii devin ei înșiși eroii poveștilor și întâlnesc în drumul lor personaje precum Vâjbaba, Zâna zânelor, Împăratul Roșu, Iepurașul și multe altele cărora le răspund la provocări și alături de care cântă și dansează.

" "

Așadar copiii brașoveni împreună cu bunicii și părinții lor sunt așteptați în data de  23 iulie la ora 11 în fața Bastionului Postăvarilor, în 24 iulie la ora 11 în fața Bastionului Funarilor și în 29 iulie la ora 17 în fața Bastionului Țesătorilor să pornească alături de magicianul poveștilor pe Drumul lui Făt Frumos în cetatea Brașovului. Proiectul este organizat de Fundația Abracadabra și co-finanțat de Primăria Municipiului Brașov prin programul anual de acordare de fonduri nerambursabile destinate proiectelor culturale iar spectacolele au intrare liberă

Fundația Abracadabra

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută