Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/07/2022
Muzică Festival

Trupe Brașovene prezente la Brașov Jazz & Blues Festival

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Trupe Brașovene prezente la Brașov Jazz & Blues Festival Share Trupe Brașovene prezente la Brașov Jazz & Blues Festival


Nu mai este un secret faptul că Brașovul are oameni talentați în domeniul muzical. În ultima perioadă au apărut multe formații care dau scenei locale o nouă formă. Anul trecut au fost prezente mai multe trupe brașovene pe scenele de la festivalul de Jazz și Blues. 

Iată o parte dintre cele care vor încânta publicul și în acest an pe scena din parcul central:

Pedestrians

este o trupa de indie rock/rock and roll din Brasov. Trupa a lansat de curând câteva single-uri, cum ar fi „Undeva” și „Inima mea”  făcând ușor trecerea către piese originale în limba română. Au cantat pe scenele festivalurilor TamTam și Jazz and Blues în Brașov iar anul trecut au avut un concert energizant la Bastionul Artiștilor. 

Pedestrians

„Cineva ne-a descris foarte frumos: The Pedestrians cântă cu și despre fericire, dragoste, frici, entuziasm, ură, curaj, tristețe, prietenie și multe alte emoții.”

Nod’N’Papură

este o trupă brașoveană foarte „colorata” din punct de vedere muzical. Deține un repertoriu diversificat stilistic, toate piesele fiind compoziții proprii originale. Abordează un mod degajat de exprimare prin intermediul mai multor combinații de genuri muzicale “încrucișate”, axate in principal pe Rock, RAP, iar în plan secundar apar influențe de funk și folclor.

Trupe Brașovene prezente la Brașov Jazz & Blues Festival

The Citybreakers

este o trupa de rock/alternativ/indie din Brașov. Trupa a luat fiinta la început de an 2022 si este alcatuita din foști membrii ai proiectului ThElephant.

Trupe Brașovene prezente la Brașov Jazz & Blues Festival

Prima aparitie a trupei a fost la InkFest #1 organizata de Inkspired, in Brasov, in luna februarie. Trupa a ajuns în martie 2022 la Rasnov, la Atelier  „Joa”, la cea de-a 2 a ediție a festivalului InkFest. Ugly Bikers Brașov a fost gazda evenimentului “Charity Jam Session” la care au participat și membrii trupei pe 14 Mai, alături de alte trupe brasovene. La finalul lunii iunie trupa va concerta în cadrul festivalului Vernisaj LA FAIN IV, Lunca Bradului, Mures.

Soundbox

este o trupa brasoveana care activează de 5 ani în domeniul evenimentelor private, interpretand în maniera personală piese din genurile muzicale pop, rock, blues.

I-am întrebat dacă sunt șanse să auzim și un material original marca Soundbox.

Trupa Soundbox a fost creata de la bun început pentru evenimente și focusul nostru este pe covers. Exista niște piese schitate doar de fun dar cel mai probabil vom rămâne strict pe evenimente.”

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută