Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 14/07/2022
Film

Super-filme pe marile ecrane în vara 2022 Ce filme vedem la cinema vara aceasta

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Super-filme pe marile ecrane în vara 2022  Ce filme vedem la cinema vara aceasta Share Super-filme pe marile ecrane în vara 2022  Ce filme vedem la cinema vara aceasta


Cinefili, avem motive din plin să mergem la cinema vara aceasta: titlurile anunțate ne îmbie să redescoperim bucuria de a vedea pe marile ecrane filme spectaculoase. Mai întâi, ne urcăm în „Bullet Train” / „Trenul Asasinilor”, apoi aflăm „Where The Crawdads Sing” / „Acolo unde cântă racii”, acceptăm fără  frică „Invitația în iad” / „The Invitation”, descoperim noile aventuri manga „Dragon Ball Super: Super Hero 2” și vedem cum este „încoronată” pe marile ecrane „Femeia Rege” / „The Woman King”. De la acțiune intensă și comedie până la animație SF, dramă și horror, InterComFilm are în “mânecă” atuuri pentru toate gusturile. Să le vedem!

 

Cât de greu poate fi să cobori dintr-un tren, corect? Eh, Brad Pitt alias Ladybug (Gărgăriță) are ghinionul să se îmbarce, simultan cu alți patru asasini, într-un tren de mare viteză între Tokyo și Morioka. Fiecare are o misiune și faptul că se află toți în același tren nu este deloc întâmplător. În timpul călătoriei, fiecare descoperă că misiunea sa are ceva în comun cu misiunile celorlalți. Cel mai rapid tren din lume are doar câteva stații și Ladybug trebuie să coboare urgent pentru a-și salva pielea! Dar una e să-ți dea comenzi Sandra Bullock de la distanță sigură, altceva să driblezi asasinii într-un tren cu sute de kilometri la oră. Cu fiecare stație ratată, Ladybug știe că își forțează norocul în Trenul asasinilor”. Cum se descurcă vedem din 5 august 2022, la cinema. Filmul este realizat de David Leitch, regizorul filmului „Deadpool 2”, după un scenariu de Zak Olkewicz, pornind de la cartea lui Kotaro Isaka.

Trailer:

 

 

Bazat pe bestsellerul internațional omonim, filmul Where The Crawdads Sing” / „Acolo unde cântă racii” ne prezintă povestea emoționantă a unei fete abandonate, care a învățat să supraviețuiască singură în mlaștină. Respinsă de societate în copilărie, Kya (interpretată de Daisy Edgar-Jones), acum o tânără sensibilă și ambițioasă, încearcă să se deschidă în față lumii care a judecat-o fără să o cunoască. Relațiile îi vor arăta însă că oamenii sunt mult mai cruzi decât natura, iar pericolele îmbracă forme mult mai malefice. Acuzată pe nedrept de crimă, Kya devine brusc nu doar suspectă, ci candidată la pedeapsa capitală. În timpul anchetei, situația devine tot mai “mlăștinoasă” și ies la iveală o mulțime de mistere care așteaptă să fie deslușite. 

Super-filme pe marile ecrane în vara 2022 Ce filme vedem la cinema vara aceasta

Dramă, emoție și adrenalină, toate ne așteaptă din 19 august 2022, pe marile ecrane. Filmul este regizat de către Olivia Newman și produs de Reese Witherspoon și Lauren Neustadter, după un scenariu Lucy Alibar inspirat de romanul Deliei Owens.

Trailer:

Atenție, pe 26 august a.c., se dezlănțuie Invitația în iad” / „The Invitation”! După moartea mamei ei, Evie (Nathalie Emmanuel) află că are un văr și acceptă cu încântare invitația la o nuntă, într-un conac impresionant din Anglia. Ce prilej mai bun de a-ți cunoaște singurele rude rămase în viață?! Prinsă în mrejele unui aristocrat seducător, care pare gazda perfectă, Evie află curând că familia și conacul ascund secrete tenebroase.

Super-filme pe marile ecrane în vara 2022 Ce filme vedem la cinema vara aceasta

Aparentele bizarerii pe care le observă nu sunt chiar nevinovate: clanul excentric nu este altceva decât o sectă însetată de sânge, “mireasa” se dovedește a fi Evie însăși, iar alaiul i-a pregătit niște… surprize odioase. Orice tentativă de a evada din “iad” pare sortită eșecului. Filmul este regizat de Jessica M. Thompson, după un scenariu de Blair Butler.

Trailer:

 

Pentru iubitorii de animații, InterComFilm pregătește lansarea producției japoneze Dragon Ball Super: Super Hero”cea mai recentă parte din celebra serie manga, îndrăgită de fanii din toată lumea.

Personajele create de Akira Toriyama revin în noi aventuri fantastice: pe planeta Beerus, Goku și Vegeta își continuă antrenamentul sub conducerea lui Whis, căruia i se alătură și Broly. Între timp, pe Terra, armata Red Ribbon revine în arenă cu forțe proaspete sub comanda generalului Magenta și a ofițerului Carmine, iar Piccolo și fostul său discipol, Gohan, pornesc în misiune pentru a salva lumea. Dr. Hedo, nepotul lui Dr. Gero, își caută răzbunarea, dar și inamicii pregătesc noi arme de război, așa că lupta se încinge!

Animația regizată de Tetsuro Kodama și produsă de Toei Animation este realizată integral digital și este primul film dintre cele 21 ale seriei „Dragon Ball” care folosește predominant 3D. Dragon Ball Super: Super Hero” ne așteaptă în cinematografe din 2 septembrie 2022.

Trailer:

  • „The Woman King” / „Femeia Rege” prezintă povestea emoționantă a femeii-general Nanisca și lupta sa pentru soarta regatului Dahomey, unul dintre cele mai puternice state africane în anii 1800, situat pe teritoriul actualului stat Benin, până la colonizarea franceză.

Pregătită să lupte până la moarte pentru poporul ei, Nanisca recrutează și pregătește o armată de războinice – Agojie. Curajoase, abile și neîndurătoare, se antrenează cu obstinație și înfruntă colonizatorii europeni dornici să cucerească Africa ca să exploateze resursele în comerțul cu sclavi. Libertatea și viața le sunt puse în pericol, dar inamicii din lumea “civilizată” nu se așteaptă ca niște femei să le țină piept cu atâta dârzenie. Aceasta este arma lor. Aceasta este Femeia Rege.

Super-filme pe marile ecrane în vara 2022 Ce filme vedem la cinema vara aceasta

Bazat pe evenimente adevărate, filmul impresionează atât prin suspans, intensitatea luptelor și puterea poveștii, cât și prin forța interpretării. Protagonista este Viola Davis, premiată cu Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin din filmul “Fences” (2016).

Producția Sony Pictures este regizată de Gina Prince-Bythewood după un scenariu de Dana Stevens și Gina Prince-Bythewood, bazat pe povestea scrisă de Maria Bello. Din 16 septembrie 2022, o vedem pe marile ecrane.

Trailer: 


 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută