Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 01/07/2022
Film

Premiera Minionii 2

Vlad T. Copilu De Vlad T. Copilu
Comentarii Premiera Minionii 2 Share Premiera Minionii 2
Minionii 2


În Minionii 2, înconjurat de o armată de minioni, maleficul Gru pune la cale un jaf de proporții astronomice: să fure Luna!

Gru are o plăcere deosebită să comită tot felul de ticăloșii. Înarmat cu un arsenal de raze care micșorează și îngheață și ajutat de o flotă de vehicule de război în stare permanentă de alertă, Gru seceră tot ce-i stă în drum. Asta până în ziua în care dă piept cu voința uriașă a trei fetițe orfane… așa începea povestea din Despicable Me, în urmă cu 12 ani.

De atunci au mai fost lansate alte trei producții animate: Despicable Me 2 & 3 și The Minions. Acum a venit rândul lui Minions: The Rise of Gru sau, mai simplu, Minionii 2.

Sinopsis Minionii 2

Situat în anii ‘70, filmul animat ni-l arată pe Gru în vârstă de 12 ani, trăind în suburbii. Un fanboy al unei echipe de super-răi, „Vicious 6”, Gru pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău pentru a li se alătura. Când Vicious 6 îl înlătură pe liderul lor, legendarul luptător Wild Knuckles, Gru dă un interviu pentru a deveni cel mai nou membru al echipei. Totuși, treaba nu merge deloc bine, iar lucrurile se înrăutățesc după ce Gru le fură o piatră prețioasă cu ajutorul lui Kevin, Stuart, Bob, Otto și al celorlalți minioni, devenind brusc inamicul de moarte al răului absolut.

Pe fugă, Gru și minionii vor apela la o sursă improbabilă de îndrumare, Wild Knuckles însuși, și vor descoperi că și băieții răi au nevoie de ajutor de la prietenii lor.

Trailer Minionii 2

Este uimitor cum scenariștii acestei francize găsesc mereu o nouă rută narativă pentru această gașcă nebună marca Illumination și Universal Pictures.

În animațiile precedente am avut mereu o serie de personaje care fie au dus povestea la un alt nivel, fie au menținut statutul dobândit deja. Găselnița din această nouă animație o reprezintă fără doar și poate grupul „Vicious 6”. Scenariștii au „împrumutat” câteva personaje din The Expendables și i-au mutat în povestea lui Gru și a minionilor.

Ce înseamnă asta? Că trei dintre personajele acestui grup vor fi dublate de Jean-Claude Van Damme (Jean Clawed), Dolph Lundgren (Svengeance) și mai ales… Danny Trejo (Stronghold). Veți spune că Danny Trejo nu a jucat în The Expendables, dar știm cu toții cât de potrivit ar fi fost acesta în seria creată de Stallone.

Pe lângă aceștia, le vom mai auzi vocile unor actori celebri precum: Russell Brand (Dr. Nefario), Julie Andrews (mama lui Gru), dar și Taraji P. Henson, Alan Arkin (Wild Knuckles) și, bineînțeles, Pierre Coffin, cel care dă viață şi glas simpaticilor minioni.

Filmul este programat pentru lansare pe 1 iulie 2022.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.