Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/06/2022
Muzică

Concertul PASSENGER de la București se reprogramează pe 9 aprilie 2023

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Concertul PASSENGER de la București se reprogramează pe 9 aprilie 2023 Share Concertul PASSENGER de la București se reprogramează pe 9 aprilie 2023
PASSENGER


București, 28 iunie 2022 – Concertul PASSENGER, ce urma să aibă loc pe 1 iulie la Arenele Romane din București, a fost reprogramat pentru 9 aprilie 2023. Concertul vă avea loc în continuare la Arenele Romane, în cort încălzit.

Biletele achiziționate își păstrează valabilitatea. Ultimele bilete disponibile pot fi cumpărate în continuare de la https://passenger.emagic.ro/

“Sunt devastat să anunțam că nu vom mai canta în Romania în aceasta vara. Eram tare nerăbdător să vin și să cant în fața voastră, și sunt foarte recunoscător tuturor celor care au cumpărat bilete […] am lucrat împreună cu organizatorii și locația pentru a găsi o dată pentru concertul din București și am găsit, în sfârșit, o dată care funcționează. Concertul vă avea acum loc pe 9 aprilie, anul următor, în aceeași locație (Arenele Romane), în cort încălzit […] bineînțeles că mi-ar placea să vă păstrați biletele daca puteți! Dacă nu, și noua dată nu este potrivita pentru voi, biletele pot fi rambursate. Vă promit că atunci când, în sfârșit, vă veni ziua concertului, vă fi unul foarte special!!!” – a declarat Mike Rosenberg (Passenger).

Mutarea concertului de la București a venit odată cu vestea amânării/ anularii a altor doua concerte din turneul Passenger, ce urmau să aibă loc în prima săptămână a lunii iulie, pe fondul unor motive de logistica a turneului, independente de organizatorii evenimentului de la București.

Biletele achiziționate rămân valabile și pot fi folosite pentru acces în noua data reprogramata.

Persoanele care și-au achiziționat bilete pentru concertul Passenger programat inițial să aibă loc pe 1 iulie 2022 la București și care nu pot participa în noua data reprogramata, respectiv, 9 aprilie 2023, pot solicita rambursarea contravalorii biletelor în termen de 14 zile de la data prezentului anunț, respectiv, până la 12 iulie 2022, inclusiv. În acest sens, clienți care doresc rambursarea contravalorii biletelor, sunt rugați să trimiță solicitarea lor la iaBilet, prin intermediul formularului de retur, aici: www.iabilet.ro/retur

PASSENGER

Biletele pentru concertul Passenger pot fi în continuare achiziționate de la tickets.emagic.ro, passenger.emagic.ro/ și de pe iaBilet, precum și din rețeaua magazinelor partenere iaBilet, la următoarele categorii:

  • Golden Standing (loc în picioare, în fața scenei) – 200 lei (include comisioane);
  • General Acces (loc în picioare, în spatele zonei Golden Standing) – 125 lei (include comisioane).

PASSENGER

Mike Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele sau de scenă – PASSENGER, este un cântăreț-compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia, ce a câștigat un număr impresionant de premii pentru activitatea sa muzicală. Cu toate că și-a pornit cariera cântând la colțurile străzilor din UK, a ajuns în scurt timp să umple stadioane din toată lumea, după ce single-ul “Let Her Go” s-a clasat pe prima poziție în topurile din mai multe țări și a atins succesul internațional, având acum peste trei miliarde de vizualizări pe YouTube.

După lansarea celui mai recent album – “Songs For The Drunk And Broken Hearted”, PASSENGER își continuă turneul mondial cu trupa live, în care vă interpreta piesele de pe ultimul album, dar și piese devenite deja clasice.

PASSENGER:

  • Website: http://passengermusic.com/
  • Facebook: https://www.facebook.com/PassengerOfficial/
  • Instagram: https://www.instagram.com/passengermusic/
  • YouTube: https://www.youtube.com/ușer/passengermusic
  • Soundcloud: https://soundcloud.com/passengerofficial
  • Spotify: https://open.spotify.com/artist/0gadJ2b9A4SKsB1RFkBb66
  • Song Kick: http://www.songkick.com/artists/449987-passenger
Citește și:

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.