Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 29/06/2022
Film

Ce filme noi vedem la Cineplexx din 1 Iulie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Ce filme noi vedem la Cineplexx din 1 Iulie Share Ce filme noi vedem la Cineplexx din 1 Iulie


MINIONII 2 ( AG )

PREMIERĂ: 1 Iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba română, 3D dublat în limba maghiară

GEN: Comedie, Aventura, Animatie

" "

DISTRIBUȚIE: Alan Arkin, Steve Carell, Michelle Yeoh, Lucy Lawless, Jean-Claude Van Damme

SINOPSIS: Amplasat imediat după evenimentele din primul film, de data aceasta în anii 1970, un Gru de 12 ani crește în suburbii. Gru pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău pentru a li se alătura. Când Vicious 6 îl concediază pe liderul lor, legendarul luptător Wild Knuckles, Gru este intervievat pentru a deveni cel mai nou membru al lor. Lucrurile se înrăutățesc doar după ce Gru le fură o piatră prețioasă cu ajutorul Minionilor. Pe fugă, Gru și Minioni vor apela la o sursă improbabilă de îndrumare și vor descoperi că, chiar și băieții răi au nevoie de puțin ajutor de la prietenii lor.

PROGRAM:

PRESALE – THOR: IUBIRE ȘI TUNETE 2 ( AP12 )

AVANPREMIERĂ: 7 Iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 3D dublat în limba maghiară

GEN: Fantastic, Actiune, Aventura

DISTRIBUȚIE: Alan Arkin, Steve Carell, Michelle Yeoh, Lucy Lawless, Jean-Claude Van Damme

SINOPSIS: In productia Marvel „Thor: Love and Thunder” God of Thunder (Chris Hemsworth) face echipă cu King Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) și fosta iubită devenită Mighty-Thor, Jane Foster (Natalie Portman), să înfrunte un ucigaș galactic cunoscut sub numele de Gorr the God Butcher (Christian Bale).

PROGRAM:

PROMOȚIE FAMILY PACK Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program. Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi. Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută