Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 29/06/2022
Film

Ce filme noi vedem la Cineplexx din 1 Iulie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Ce filme noi vedem la Cineplexx din 1 Iulie Share Ce filme noi vedem la Cineplexx din 1 Iulie


MINIONII 2 ( AG )

PREMIERĂ: 1 Iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba română, 3D dublat în limba maghiară

GEN: Comedie, Aventura, Animatie

DISTRIBUȚIE: Alan Arkin, Steve Carell, Michelle Yeoh, Lucy Lawless, Jean-Claude Van Damme

SINOPSIS: Amplasat imediat după evenimentele din primul film, de data aceasta în anii 1970, un Gru de 12 ani crește în suburbii. Gru pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău pentru a li se alătura. Când Vicious 6 îl concediază pe liderul lor, legendarul luptător Wild Knuckles, Gru este intervievat pentru a deveni cel mai nou membru al lor. Lucrurile se înrăutățesc doar după ce Gru le fură o piatră prețioasă cu ajutorul Minionilor. Pe fugă, Gru și Minioni vor apela la o sursă improbabilă de îndrumare și vor descoperi că, chiar și băieții răi au nevoie de puțin ajutor de la prietenii lor.

PROGRAM:

3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ

PRESALE – THOR: IUBIRE ȘI TUNETE 2 ( AP12 )

AVANPREMIERĂ: 7 Iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 3D dublat în limba maghiară

GEN: Fantastic, Actiune, Aventura

DISTRIBUȚIE: Alan Arkin, Steve Carell, Michelle Yeoh, Lucy Lawless, Jean-Claude Van Damme

SINOPSIS: In productia Marvel „Thor: Love and Thunder” God of Thunder (Chris Hemsworth) face echipă cu King Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) și fosta iubită devenită Mighty-Thor, Jane Foster (Natalie Portman), să înfrunte un ucigaș galactic cunoscut sub numele de Gorr the God Butcher (Christian Bale).

PROGRAM:

3D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ

PROMOȚIE FAMILY PACK Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program. Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi. Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.