Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/06/2022
Artă & Cultură

Viața orașului | Ce poți face în Sibiu, în perioada 1-16 iulie?

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Viața orașului | Ce poți face în Sibiu, în perioada 1-16 iulie? Share Viața orașului | Ce poți face în Sibiu, în perioada 1-16 iulie?


Dronele revin pe cerul Sibiului duminică, 3 iulie, pentru a marca ultima zi a festivalului de teatru, FITS. Dar sezonul festivalurilor continuă cu 7 zile de muzică – Zilele Muzicale Româno-Americane, 4 zile de film – TIFF, 3 zile de gastronomie – Zilele Hungarikum, competiții sportive – Turul Ciclist, Raliul Sibiului, Sibiu Sands, Binder Lake Triathlon. Vă spunem despre toate pe larg, în cele ce urmează sau online, pe zilesinopti.ro/sibiu.

 

Zilele Muzicale Româno-Americane

Viața orașului | Ce poți face în Sibiu, în perioada 1-16 iulie?

Cea de a XIX-a ediție a proiectului “Concerte estivale. Zilele Muzicale Româno-Americane” continuă la Sibiu o valoroasă tradiție a dialogului cultural. Anul acesta, Zilele Muzicale Româno-Americane vor “inunda” orașul cu muzică de calitate și voie bună în perioada 4-10 iulie, cu concerte programate în Piața Mare, pe esplanada Filarmonicii, la Sala Thalia, Biserica Evanghelică și în spații neconvenționale. Ediția 2022 îi aduce la Sibiu pe scenă pe cvintetul de alamă Tromba Felix, trupa Rhine River Ramblers, Kaleidoscope Trio, organistul Eduard Antal, saxofonista Isabella Fabbri, Stesso Mare Trio, Old Dixieland Band, Ansamblul Percutissimo, formația New Landscapes, Luiza Zan, dirijorul Daniel Spaw, pianista Sînziana Mircea, Bucharest Jazz Orchestra. Intrarea e liberă!

 

TIFF

Viața orașului | Ce poți face în Sibiu, în perioada 1-16 iulie?

Cele mai așteptate filme ale anului vor fi proiectate la Sibiu între 7 și 10 iulie, în cadrul ediției cu numărul 16 a festivalului TIFF. Programul include avanpremiere românești, producții premiate în ultimul an la marile festivaluri și întâlniri cu regizori și actori.

 

Orașul Artiștilor

Viața orașului | Ce poți face în Sibiu, în perioada 1-16 iulie?

În cadrul proiectului Orașul Artiștilor, care se desfășoară până în octombrie în Piața Mică sub Turnul Sfatului, Diana Ribana îi invită pe copii la un atelier creativ unde vor picta căsuțe și vor învăța paleta cromatică a Sibiului. Atelierul are loc în 10 iulie, ora 11:30.

 

Raliul Sibiului

Viața orașului | Ce poți face în Sibiu, în perioada 1-16 iulie?

Cei mai buni piloți din țară și oaspeți internaționali vin între 14 și 16 iulie, la Raliul Sibiului. După startul festiv și parada echipajelor din centrul orașului, legenda pe macadam continuă vineri, 15 iulie și sâmbătă, 16 iulie. Competiția automobilistică va ridica spectacolul la cote maxime, iar probele speciale vor testa energia și adrenalina tuturor participanților. În perioada 12 – 14 iulie, organizatorii raliului organizează o sesiune de teste private.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută