Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/06/2022
Muzică

Melisa, românca cea mai bine poziționată în topurile Shazam Global

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Melisa, românca cea mai bine poziționată în topurile Shazam Global Share Melisa, românca cea mai bine poziționată în topurile Shazam Global


După succesul internațional al piesei “I’m alone” lansat împreună cu Tommo, Melisa se bucură de aprecierile fanilor din întreaga lume. Artista a reușit să atingă noi recorduri prin această piesă, reusind să ajungă românca cea mai bine poziționată în topurile Shazam la nivel mondial (locul 4 in Top Shazam Global, locul 2 Top Shazam Pop Global, locul 1 in 13 țări și prezentă în Top 200 Shazam în 113 țări).

De asemnea, melodia lansată de Melisa și Tommo a ajuns pe locul 20 în top sunete TikTok la nivel mondial.

În urmă cu câteva zile, frumoasa româncă a lansat cel mai recent single al ei – RUNAWAY care este disponibil pe YouTube si pe platformele de streaming online.

Piesa este scrisa de Melisa, Bianca Dragomir, Cristian Pistol, si produsa de Cristian Pistol (Mr.Gun).

Talentata artista vine după o serie de colaborări de succes. Piesa “Will Carry On” a atins aproape 80 milioane vizionări pe Youtube, iar cu piesa Trumpets (feat Arkadi Dumikyan), Melisa câștiga Armanian Music Awards în 2020.

Talentata artistă a reușit să ajungă prin muzica ei în fiecare colț al lumii, drept urmare Melisa este urmărită de fani din întreaga lume. Pe Instagram artista are peste 100 de mii de urmăritori (@melisaofficialmusic), iar piesele ei numără un total de peste 170 milioane vizualizări în Youtube.

În timp ce se bucură de succesul fiecărei piese, artista lucrează intens la proiecte noi și e gata să surprindă fanii cu ceva inedit.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.