Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2022
Artă & Cultură

Marc Salzer vine pentru al doilea an la Sibiu Summer Camp, care se va desfășura în luna iulie

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Marc Salzer vine pentru al doilea an la Sibiu Summer Camp, care se va desfășura în luna iulie Share Marc Salzer vine pentru al doilea an la Sibiu Summer Camp, care se va desfășura în luna iulie


Marc Salzer, antrenor cu pregătirea fizică și terapeut al Porsche BBA Ludwigsburg, vine la Sibiu Summer Camp 2022, între 18 și 23 iulie 2022. Partea a Acadmeiei germane din 2015, Marc este responsabilul cu pregătirea fizică a grupelor de juniori și o bună parte din timp se concentrează pe recuperarea sportivilor accidentați.

După un sezon cu multe turnee finale jucate la nivel de juniori, rămânem aplecați asupra baschetului juvenil și în perioada de vară, în care Festivalul Național de Mini și Babybaschet plus Sibiu Summer Camp 2022 by Porsche BBA Ludwigsburg, rămân în prim plan.

Cu această ocazie ne bucurăm să vă anunțăm, că pentru al doilea an la rând, Marc Salzer, va conduce antrenamente în cadrul camp-ului organizat de BC CSU Sibiu și Porsche BBA Ludwigsburg.

”Suntem încântați să revenim la Sibiu pentru a conduce Camp-ul din 2022. Ca și anul trecut, este o onoare pentru mine să lucrez că cele mai bune prospecte din România. De asemenea, sunt încântat să copiii antrenându-și abilitățile, muncind din greu și să văd succesul muncii depuse. Pas cu pas, zi de zi. Voi da tot ce pot pentru ca acest lucru să se întâmple” ne tramsmite Marc Salzer cu puțin peste o lună până la startul Sibiu Summer Camp 2022 by Porsche BBA Ludwigsburg.

Înființată în 2008, ca un program special destinat tinerilor pasionați de baschet, Porsche BBA Ludwigsburg a reușit de-a lungul timpului să aibă rezultate impresionante atât în competiții, cât și la nivelul sportivilor pe care i-a crescut și care au făcut pasul mai departe ca profesioniști.

3.000 de copii participă în prezent la programul Academiei, 24 de echipe joacă în ligi școlare, acestora adăugându-se grupele de performanță înscrise în liga națională germană: U19, U16, U14 și U12.

Juniorii Academiei din Ludwigsburg au fost campioni naționali în 2015, vicecampioni în 2011 și medaliați cu bronz în 2018. De asemenea, au participat în cadrul renumitei competiții Adidas Next Generation Tournament, unde au obținut locul 3 în Belgrad în 2017, locul 4 la Valencia în 2018 și Munchen 2020. În cadrul academiei germane evoluează și baschetbalistul român Cristian Cotoară (2002).

Porsche Basketball Akademie și-a creat, de-a lungul timpului, o reputație extraordinară în ceea ce privește numele tinerilor baschetbaliști formați aici și care au ajuns până la nivelul cel mai înalt în baschetul mondial.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.