Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/06/2022
Lifestyle Muzică

Groovy Disco w. Eugen Rădescu & Buzu Ana Andronic în Control Club

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Groovy Disco w. Eugen Rădescu & Buzu Ana Andronic în Control Club Share Groovy Disco w. Eugen Rădescu & Buzu Ana Andronic în Control Club


Joi 16 iunie, se dă startul seriei de evenimente Groovy Disco – powered by George, care va reuni figuri reprezentative ale spațiului creativ și monden autohton, în fața pupitrului de dj din Club ControlEugen Rădescu, gazda evenimentelor, va selecta cele mai provocatoare ritmuri dansante și va reactiva, alături de invitații săi, atmosfera petrecerilor specifice anilor 70 – 80 – 90 și începutului anilor 2000.

Ana Ștefania Andronic (BUZU) – artist vizual format ca grafician și ilustrator – primește rolul de special guest în primul episod Groovy Disco. Eventul o aduce în fața publicului bucureștean într-o postură nouă, aceea de creator al unui playlist disco with a twist.

Open doors: 22.00 [Sala Berlin]
Intrare: 20 RON

Biletele vor fi disponibile la intrarea în Sala Berlin, în seara evenimentului.

FB event

Groovy Disco w. Eugen Rădescu & Buzu Ana Andronic în Control Club

BUZU este alter ego-ul Anei Ștefania Andronic, prin care își face simțită prezența în diverse activități din sfera culturală contemporană.
Artist vizual format ca grafician, Ana Ștefania Andronic (BUZU) este absolventă a Universității Naționale de Arte din București – promoția 2004 – și membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România încă din 2014.
Buzu abordează tematici diverse, însă în centrul preocupărilor sale artistice se află aproape mereu portretul, indiferent de modalitatea de expresie artistică la care recurge. Proiectele ei trec din zona de de ilustratie pentru diverse reviste, cărți și alte publicatii spre cea de scenografie în care a fost implicată ca desenator sau vizează segmentul de grafica si ilustratie digitală.
Cu o personalitate efervescentă și o dinamică artistică evidentă, Ana Ștefania Andronic (BUZU) s-a făcut remarcată atât prin energia să cretivă, cât și ca fondatoare a Galeriei Fără Nume și director artistic al Galeriei Senso din București. De asemenea, Ana a devenit o prezență constantă, în calitate de expozant sau de gazdă, în cadrul evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor (în Sibiu, 2013 și în București, 2013, 2018, 2019, 2020, 2021).

Mai multe info despre BUZU:
www.galeriasenso.ro/artist/ana-stefania-andronic/
www.buzuart.com/work/graphic
www.facebook.com/AnaAndronicBuzu

***
Eugen Rădescu este manager cultural și curator, specializat în relativism moral, etică și conexiunile dintre artă și politică. A scris pentru diferite publicații naționale și internaționale. A fost, printre altele, curatorul Bucharest Biennale 1 (2005, al expozițiilor “How Innocent Is That?”, “Common Nostalgia” la Pavilion, “Hidden Shadows/Roma stories” Mobius Gallery, București. Este co-editorul PAVILION – journal for politics and culture, co-directorul Bucharest Biennale și președinte al board-ului organizațional BUCHAREST BIENNALE. Este membru al board-ului de selecție apexart New York (SUA).
A ținut numeroase conferințe în cadrul unor instituții de prestigiu, printre care Apex (New York), Badisher Kunstverein, Karlsruhe, Casa Encedida (Madrid), Paris Photo (Paris), Gulbenkian Centre (Lisabona), Kunsthalle (Viena). A publicat cartea “How innocent is that?” la Revolver Book, Berlin (2009) și “QUEER. Istorii ilustrate” la Black Button Books (2019) în București. Este lector la Universitatea București și profesor asociat Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. Locuiește și lucrează în București.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.