Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/06/2022
Muzică

Voltaj lansează „Cei mai buni ani”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Voltaj lansează „Cei mai buni ani” Share Voltaj lansează „Cei mai buni ani”


Voltaj sărbătorește „Cei mai buni ani” cu un single nou, numai bun pentru zilele fierbinți de vară. Trupa care ani la rând a lansat hit după hit, aduce vara aceasta un nou single, iar accentul este pus pe „Cei mai buni ani”. Piesa păstrează vibe-ul fresh și ritmat cu care trupa și-a obișnuit fanii, iar clipul prezintă prin imagini povestea unor prietenii ce s-au conturat în ani, iar acum amintirile și momentele împreună sunt cele care chiar încununează această călătorie în timp.

Videoclipul „încărcat” cu bună dispoziție, distracție și mult suflet, are ca protagoniști chiar pe profesorii și elevii Voltaj Academy, școala de canto, instrumente și producție muzicală a trupei. Indiferent de momente sau piedici pe care le poți întâmpina pe parcursul vieții, oamenii care sunt alături își vor pune amprenta în amintiri și îți vor oferi cei mai frumoși ani.

„«Cei mai buni ani» sunt aceia pe care alegi să îi faci așa, ei pot fi la orice vârstă, important e să îi trăiești din plin, fară regrete. Despre asta e vorba în piesa noastră! Energie, optimism și chef de viață! Nouă ne dă o stare foarte bună ori de câte ori o cântăm și suntem siguri că așa vor simți și cei care o vor asculta”, povestește Călin Goia.

De-a lungul timpului, trupa a lansat hituri precum „Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, „Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În februarie Voltaj a cucerit inimile fanilor cu „Doar pentru ea”, o declarație de dragoste pusă pe note muzicale, iar de 1 Iunie trupa a lansat „Copile”, o piesă prin care trebuie să ne amintim cu toți că suntem copii și că ne putem bucura la fel ca cei mici. Iarna trecută, Voltaj a susținut mai multe concerte, atât în Toronto, cât și în Montreal, iar de Crăciun, au lansat „Anotimpuri”, o colaborare cu Vali Sterian, regretatul muzician, cântăreț și compozitor român de muzică folk și rock.

Voltaj lansează „Cei mai buni ani"

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută