Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 05/06/2022
TV Film

Filme TV de neratat, luna aceasta, la TV1000

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Filme TV de neratat, luna aceasta, la TV1000 Share Filme TV de neratat, luna aceasta, la TV1000


Știm că a venit vara și mulți dintre voi iau calea vacanțelor și serilor în oraș. O mulțime de evenimente au loc și cu siguranță vă așteaptă. Pentru cei ce, însă, decid să mai rămână o vreme în fața televizorului, am pus laolaltă o listă de filme pe care vă recomandăm să le vedeți luna aceasta.

Filme TV de neratat, luna aceasta, la TV1000

Cititorul

Miercuri, 8 iunie 2022 @ 22:00

Este un film dramă romantic din 2008, regizat de Stephen Daldry și scris de David Hare, bazat pe romanul german din 1995, cu același nume, al lui Bernhard Schlink. În rolurile principale îi întâlnim pe Kate Winslet, Ralph Fiennes și David Kross. A fost ultimul film pentru producătorii Anthony Minghella și Sydney Pollack, ambii murind înainte de lansare. Producția a început în Germania, în septembrie 2007, iar filmul a fost lansat un an mai târziu.
Germania, după al Doilea Război Mondial. La 10 ani după ce aventura lui cu o femeie mai în vârstă ca el se încheie misterios, Michael Berg, acum student la Drept, o revede la proces, judecată pentru crime de război. Faptul că refuză să se apere nu face decât să îl facă să bănuiască că ascunde ceva mai grav, chiar și decât crimele de care este acuzată.
Deși filmul a primit recenzii mixte, Winslet și Kross, interpretul tânărului Michael, au primit aprecieri pentru interpretările lor. Winslet a câștigat o serie de premii pentru rolul ei, inclusiv Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță. Filmul în sine a fost nominalizat pentru câteva premii majore, inclusiv Premiul Oscar pentru cel mai bun film.

Trailer:

Filme TV de neratat, luna aceasta, la TV1000

Zodiac

Sâmbătă, 18 iunie 2022 @ 22:00

S.U.A., crimă – dramă – mister, 2007
Un maniac cunoscut sub numele de Zodiac terorizează locuitorii din San Francisco și din zona înconjurătoare. Presa primește mesaje de la el, în care dă vina pe poliție, iar americanii obișnuiți își încuie mai ferm ușile caselor. Detectivul Dave Toschi, jurnalistul Paul și caricaturistul Robert se confruntă cu sarcina dificilă de a găsi vinovatul și de a elibera orașul de frică. Dar ucigașul este întotdeauna cu un pas înainte.
Unul dintre cei mai puternice thrillere polițiste din cinematografia modernă se bazează pe evenimente reale. Zodiac a terorizat San Francisco și împrejurimile sale timp de un sfert de secol.

Trailer:

Filme TV de neratat, luna aceasta, la TV1000

Requiem pentru un vis

Joi 23 iunie 2022 @ 22:00,

Dramă, S.U.A., 2000, Regizor: Darren Aronofsky, Distribuţie: Ellen Burstyn, Jared Leto, Jennifer Connelly, Marlon Wayans.

Există patru figuri majore în această poveste. Fiecare dintre ei are vise. Văduva Sara Goldfarb visează să joace într-o emisiune TV populară. Fiul ei, Harry, și prietenul lui, Tyrone, încearcă să facă avere. Iar Marion, iubita lui Harry, visează să devină designer de modă și să-și deschidă magazinul de îmbrăcăminte. Dar când drogurile le controlează viața, drumul către aceste obiective prețuite este mai dificil ca niciodată.
Jared Leto l-a interpretat pe Harry. Pentru rol, a slăbit 11 kg și s-a împrietenit cu adevărați dependenți de heroină. Regizorul Darren Aronofsky i-a sfătuit pe Jared Leto și Marlon Wayans (Tyrone) să renunțe la zahăr și la sex timp de 30 de zile pentru a înțelege natura dorinței.

Trailer:

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.