Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/05/2022
Artă & Cultură

Muzica clasică live, inovația și arta se îmbină inedit la București într-un spectacol marca Orange România

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Muzica clasică live, inovația și arta se îmbină inedit la București într-un spectacol marca Orange România Share Muzica clasică live, inovația și arta se îmbină inedit la București într-un spectacol marca Orange România


Cum ar fi să te bucuri de tehnologie și artă și, în același timp, să poți asculta muzică clasică în aer liber și să trăiești cu toate simțurile emoția unui concert de vioară? Poți încerca o astfel de experiență într-un spectacol fără limite marca Orange România, ce are loc în perioada 20-22 mai, în Piața George Enescu din București.

În cadrul evenimentului, participanții au la dispoziție zona Orange Expo, unde pot alege să viziteze, cu ajutorul realității virtuale, Catedrala Notre-Dame din Paris, ca să descopere acest simbol parizian și emblematic monument de arhitectură gotică așa cum arăta înainte de 2019, sau să conducă de la distanță, prin intermediul rețelei 5G, o mașină pe un circuit din Franța. Toate acestea sunt posibile prin rețeaua #1 Orange, certificată de auditori independenți drept cea mai rapidă rețea din România*.

În același timp, tehnologia și arta vor da viață unui conținut 3D special realizat pentru acest eveniment, cu care spectatorii vor putea interacționa prin intermediul unei instalații video.

Spectacolul va fi completat de reprezentații artistice stradale, iar în zilele de 20 și 21 mai, prestigioasa Orchestră Simfonică București, care reunește cei mai valoroși artiști instrumentiști din România, va susține un concert live de muzică clasică, interpretând celebra lucrare ”Anotimpurile” a lui Antonio Vivaldi.

Intrarea este liberă, publicul fiind așteptat în spațiul dedicat din Piața George Enescu începând cu ora 18:30.

Prin această experiență, Orange sărbătorește alături de clienții săi, dar nu numai, un important pas în istoria sa. În luna septembrie 2021, Orange România a finalizat tranzacția prin care a achiziționat pachetul majoritar de 54% din acțiunile Telekom Romania Communications, redenumită Orange Romania Communications.

*Orange România a fost desemnată cea mai rapidă rețea fixă și cea mai rapidă rețea mobilă conform analizei Ookla® a rezultatelor Speedtest Intelligence® pentru Q3–Q4 2021.

Muzica clasică live, inovația și arta se îmbină inedit la București într-un spectacol marca Orange România

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.