Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/05/2022
Muzică

direcția 5 lansează „Mi-e dor de tine”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii direcția 5 lansează „Mi-e dor de tine” Share direcția 5 lansează „Mi-e dor de tine”


Mi-e dor de tine” este single-ul pe care direcția 5 l-a pregătit pentru vara aceasta, o piesă plină de emoție, o baladă romantică ce surprinde prin fiecare vers sentimentele prin care un îndrăgostit trece atunci când jumătatea lui nu-i este alături. Compus de către Marian Ionescu și Luciana Geamănu, „Mi-e dor de tine” este single-ul care surprinde povestea magică a iubirii.

direcția 5 a lansat primul album din carieră în 1991, iar de atunci în fiecare an a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling.

În aprilie, trupa a lansat „Am să te am”, un single romantic, plin de sensibilitate și în septembrie a lansat „E un ecou”, o piesă emoționantă, despre agitația și constrângerile vieții cotidiene, însoțită de un videoclip filmat pe străzile din București.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.