Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 10/05/2022
Film / Streaming

Abonamentul anual  Disney+ este disponibil acum și în România, pe bază de preînregistrare

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Abonamentul anual  Disney+ este disponibil acum și în România, pe bază de preînregistrare Share Abonamentul anual  Disney+ este disponibil acum și în România, pe bază de preînregistrare


Fanii Disney+ din România se pot înregistra pe www.disneyplus.com pentru a beneficia de oferta exclusivă de lansare: 239,90 lei pentru abonamentul anual. Astfel, cei care accesează oferta se pot bucura de 12 luni de Disney+ la prețul pentru 8 luni, raportat la costul abonamentului lunar.

Oferta de lansare este disponibilă până pe 13 iunie la miezul noptii, înainte de lansarea Disney+ și poate fi activată până în data de 26 iunie 2022.

Serviciul de streaming se va lansa în România pe 14 iunie. Prețul standard al abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei.

Abonații vor avea acces la seriile Star Wars

„Povestea lui Boba Fett” și „The Mandalorian”, de la producătorul executiv și scenaristul Jon Favreau și mult-așteptata serie “Obi-Wan Kenobi”. În plus, abonații vor putea viziona seria „Moon Knight”, produsă de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac în rolul lui Steven Grant, un blând angajat al unui magazin de cadouri, care devine chinuit de pierderi de memorie și de amintiri dintr-o altă viață, dar și „Shang-Chi și legenda celor zece inele”, nominalizat la Oscar, cu Simu Liu și Awkwafina.

Abonamentul anual  Disney+ este disponibil acum și în România, pe bază de preînregistrare
Boba Fett (Temuera Morrison) & Fennec Shand (Ming-Na Wen) in Lucasfilm’s THE BOOK OF BOBA FETT, exclusively on Disney+. © 2021 Lucasfilm Ltd. & ™. All Rights Reserved.

Abonații vor putea să urmărească, de asemenea, filmul „Luca” de la Studiourile Disney și Pixar, nominalizat la Oscar, producția „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, film căștigător al unui Premiu Oscar, care prezintă povestea unei familii extraordinare, Madrigal și „Cruella”, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul legendarei „Cruella de „Vil”.

Abonamentul anual  Disney+ este disponibil acum și în România, pe bază de preînregistrare
© 2022 Disney. All Rights Reserved.

Din categoria divertisment general, abonații vor putea viziona producții precum serialul de comedie “Crime în imobil”, mini-seria “Pam and Tommy”, “The Kardashians”, “Regine”, cât și serialele “Familia Simpson”, „Anatomia lui Grey”, “9-1-1” și “Black-ish”. De la National Geographic, cei care se vor abona pe platforma Disney+ vor avea acces la seria originală Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” și filmul documentar “Free Solo” premiat cu Oscar.

Utilizatorii se vor putea bucura de vizionare de înaltă calitate, pe patru ecrane simultan, descărcări nelimitate pe zece dispozitive și IMAX Enhanced pentru anumite producții. În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la șapte profiluri diferite, iar părinții vor putea crea profiluri pentru copii, profiluri care au o interfață ușor de navigat și permit accesarea de conținut adecvat vârstei.

Abonamentul anual  Disney+ este disponibil acum și în România, pe bază de preînregistrare
Free Guy

Cum se activează oferta:

  • Cei interesați trebuie să acceseze www.disneyplus.com pentru a-și înscrie adresa de email și pentru a consulta termenii și condițiile complete.
  • Începând cu ziua lansării (14 iunie 2022), cei care s-au înregistrat vor primi pe email un link unic pentru ofertă.
  • Această ofertă introductivă va fi disponibilă numai pentru cei care se înregistrează până pe 13 iunie la miezul nopții.

https: facebook.com/DisneyPlusRO

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.