Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 09/05/2022
Film

Doctor Strange în Multiversul Nebuniei – record absolut la lansarea unui film din acest an în România

Adrian Zăvoianu De Adrian Zăvoianu
Comentarii Doctor Strange în Multiversul Nebuniei – record absolut la lansarea unui film din acest an în România Share Doctor Strange în Multiversul Nebuniei – record absolut la lansarea unui film din acest an în România
Doctor Strange In The Multiverse Of Madness


Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”  produs de  Marvel Studios a avut un debut de excepție. În primul weekend de la lansarea în cinematografele din România, care a avut loc pe data de 5 mai, producția a înregistrat cel mai mare succes de box office al unui film din ultimii ani. „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”  s-a lansat în forță și a generat cele mai mari încasări în România, înregistrând un record de  3.103.778 RON, ceea ce clasează filmul pe primul loc în box-office-ul românesc. Noul film din universul Marvel este un start extraordinar pentru sezonul de vară al blockbusterelor, fiind a doua cea mai bună deschidere pentru un film Disney din acest an în România (alături de animația „Turning Red”). Urmează și alte lansări Disney mult așteptate precum „Lightyear”, „Thor: Love and Thunder”, „Black Panther: Wakanda Forever”, și nu in ultimul rând re-lansarea „Avatar” și noul film „Avatar: Calea Apei”.

În regia lui Sam Raimi, cu Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor în distribuție, noul film din seria Doctor Strange este de neratat în acest sezon, doar la cinema. Distribuit de Forum Film România, „Doctor Strange in the Multiverse of Madness / Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” este acum în toate cinematografele în formatele 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX și Dolby Atmos. 2

TRAILER:

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel și LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century si Searchlight Pictures. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută