Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2022
Muzică

Bono și The Edge de la U2 au susținut un concert surpriză în Ucraina

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Bono și The Edge de la U2 au susținut un concert surpriză în Ucraina Share Bono și The Edge de la U2 au susținut un concert surpriză în Ucraina


Bono și The Edge au susținut duminică, 8 mai, un concert surpriză în Kiev, într-un adăpost antiaerian din interiorul unei stații de metrou.

“Președintele Zelenskyy ne-a invitat să cântăm în Kiev în semn de solidaritate cu poporul ucrainean și așa că asta am venit să facem”, a scris cei doi pe contul de social media U2.

Sunday Bloody Sunday” a răsunat duminică într-o stație de metrou din centrul Kievului, Ucraina, în timp ce Bono și The Edge au urcat pe o scenă improvizată într-un adăpost antiaerian și au susținut un concert surpriză de 40 de minute.

“Oamenii din Ucraina nu luptă doar pentru libertatea voastră, voi luptați pentru noi toți cei care iubim libertatea”,

a spus Bono mulțimii de până la 100 de persoane adunate în interiorul stației de metrou Khreshchatyk, printre care se aflau și soldați în uniforme militare.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută