Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/05/2022
Artă & Cultură / Performing arts

Eduardo Guerrero, cel mai în vogă dansator de flamenco, vine în România. Minunea dansului spaniol dansează imposibilul!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Eduardo Guerrero, cel mai în vogă dansator de flamenco, vine în România. Minunea dansului spaniol dansează imposibilul! Share Eduardo Guerrero, cel mai în vogă dansator de flamenco, vine în România. Minunea dansului spaniol dansează imposibilul!


Pe 26 si 27 mai, ora 19:30, la Sala Palatului, cel mai bun dansator de Flamenco din lume, Eduardo Guerrero, supranumit regele Flamenco-ului modern, vine în fața publicului românesc alături de Compania sa, cu două spectacole de gală.

Supranumit şi regele flamenco-ului modern, cariera şi faima  internaţională a dansatorului Eduardo Guerrero au explodat odată cu Trofeul câştigat la Festivalul de la Cadiz, în 2017. Absolvent al prestigiosului Conservator din Cadiz  (dans clasic şi contemporan), Guerrero a dansat pe scenele celor mai importante teatre şi festivaluri din lume, din California la Londra, de la Bogota la Toronto sau Amsterdam.

Eduardo Guerrero, cel mai în vogă dansator de flamenco, vine în România. Minunea dansului spaniol dansează imposibilul!

Spectacolul „Faro” care va avea loc la București este unul dintre cele mai impresionante reprezentanții și propune o călătorie imaginară către 17 faruri de pe coastele spaniole, o demonstrație temperamentală a mai multor stiluri de flamenco, acompaniată de un grup de muzicieni de elită.

Compania Eduardo Guerrero vine în România, împreună cu vedeta care îi dă și numele, cu doi chitariști de excepție, doi soliști vocali extraordinari și o dansatoare celebră deja în Europa, pentru spectacolele personale: Maria Moreno. Echipa tehnică este de prim rang, iar artiștii și tehnicienii se armonizează spectaculos sub bagheta regizoarei – și manager totodată – de mare succes la rândul ei: Clara Castro.

Cel mai în vogă dansator de flamenco a evoluat pe scenele celor mai importante teatre și festivaluri din lume, din California la Londra, de la Bogota la Toronto sau Amsterdam. Despre minunea dansului spaniol, revista Flamenco Divino scrie că „nu își fixează limite, pentru că nu are nevoie de ele. El dansează imposibilul”.

Biletele se pot cumpăra pe salapalatului.ro; eventim.ro; vivabilet.ro; entertix.ro și iabilet.ro.

Eduardo Guerrero, cel mai în vogă dansator de flamenco, vine în România. Minunea dansului spaniol dansează imposibilul!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută