Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 06/05/2022
Film

Ce vedem nou pe platformele de streaming în luna mai plus premierele weekendului la cinema

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii Ce vedem nou pe platformele de streaming în luna mai plus premierele weekendului la cinema Share Ce vedem nou pe platformele de streaming în luna mai plus premierele weekendului la cinema


Sper că ai petrecut pe cinste în weekendul de 1 mai, indiferent dacă ai fost cu prietenii la mare, ai făcut un grătar sau o drumeție la munte sau ai dat o comandă de mâncare și te-ai relaxat în propria casă! Acum că luna mai e aici, a venit momentul să descoperim ce noutăți în materie de filme și seriale ne aduc platformele noastre preferate de streaming.

Probabil ai aflat deja că din luna iunie, Disney+, platforma de streaming a Walt Disney Company, vine și în România. Platforma care va găzdui titluri marca Disney, Pixar, Marvel sau Star Wars va face și ea parte din grila noastră de binge watching, dar până atunci haideți să vedem ce ne-au pregătit companiile prezente pe piață luna aceasta.

Noutățile lunii mai 2022 pe Netflix

În luna mai, Netflix îți aduce noi motive de binge-watching din confortul propriei case. Printre cele mai importante titluri ale lunii avem:

Stranger Things 4: Volumul 1,

unde, într-o perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare, iar dezlegarea misterului ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată; Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acesteia ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată.

Clark,

o dramă ce spune povestea vieții bărbatului din spatele expresiei „sindromul Stockholm”, care a reușit să vrăjească întreaga Suedie, în ciuda nenumăratelor acuzații; Serialul dramatic Clark spune povestea vieții bărbatului din spatele expresiei „sindromul Stockholm”, care a reușit să vrăjească întreaga Suedie, în ciuda nenumăratelor acuzații de trafic de droguri, tentativă de omor, furt și jaf asupra mai multor bănci. Bazat pe adevărurile și minciunile dezvăluite de autobiografia lui Clark Olofsson și regizat de Jonas Åkerlund, serialul este o poveste de ficțiune despre unul dintre cele mai controversate personaje din istoria contemporană a Suediei.

Love, Death & Robots: Volumul 3, care adună lumi stranii, plăceri violente și turnuri bizare într-o nouă parte a antologiei animate distinse cu premiul Emmy, semnată de Tim Miller și David Fincher.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu:

Cyber Hell: Exposing an Internet Horror,

Hold Your Breath: The Ice Dive,

The Circle: Sezonul 4,

Welcome to Eden,

Who Killed Sara?: Sezonul 3

Wrath of Man

Ce poți vedea, în mai 2022, pe HBO Max

Înceând cu 1 mai, pe HBO Max vor fi difuzate o mulțime de filme și seriale must see, atât producții celebre vechi, cât și noi, de care să te bucuri alături de toată familia:

„FRIDA”

Incepand cu dificila si complexa ei relatie cu Diego Rivera, sotul, dar si mentorul sau, si terminand cu ilicita si controversata aventura cu Leon Trotsky, sau cu legaturile romantice si provocatoare pe care le-a avut cu alte femei, Frida Kahlo a trait o viata indrazneata, prin care a sfidat prejudecatile, revolutionand arta, politica si viata sexuala. „Frida” descrie viata Fridei Kahlo (SALMA HAYEK), pe care aceasta a petrecut-o deschis si fara conflicte alaturi de Diego Rivera (ALFRED MOLINA), acest cuplu controversat cucerind, asemenea unei furtuni, lumea artei.

„Young Adult”

Toți oamenii îmbătrânesc, dar nu toți se maturizează
Mavis Gary e o autoare de romane de ficțiune pentru adolescenți al cărei mariaj ajunge la capăt. Proaspăt divorțată, Mavis se întoarce în orașul natal din Minnesota fiindcă acolo crede ea că își va găsi un nou bărbat.

„What To Expect When You’re Expecting”

Descoperim experiențele a cinci cupluri care se pregătesc să se îmbarce în cea mai lungă, solicitantă și plină bucurii călătorii din viață, aceea de a da naștere unui copil. Cu teamă, umor și multe bătăi de cap, cei zece vor descoperi ce înseamnă să fii părinte. F

„The Perks of Being a Wallflower”

The Perks of Being a Wallflower urmărește povestea unui adolescent din anii ’90 căruia îi este prezentată lumea sexului, a drogurilor și a relațiilor complicate de către prietenii săi, Sam (Emma Watson) și Patrick (Ezra Miller).
Emotiv și timid, Charlie (Logan Lerman) încearcă să depășească recenta sinucidere a prietenului său cel mai bun, Michael, observând constant schimbările ce au loc în jurul său.

„The New Guy”

Cel mai fraier tip al scolii se satură să tot fie batjocura colegilor și astfel face în așa fel încât să fie exmatriculat. El va lua cursuri de “pregătire” de la un pușcăriaș și va apărea la o nouă școală într-o nouă postură de “alt om”. El va fi cel mai popular tip, va entuziama toți colegii, va duce echipa de baseball a liceului pe culmile gloriei, iar fetele se vor ține scai de el… dar clipa când se va afla cine este el cu adevărat se apropie…

Premiere în weekend la cinema

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

“Multiverse of Madness” îl are în prim plan pe Strange în timp ce încearcă să limiteze consecințele vrăjii de fracturare a multiversului pe care a lansat-o în “Spider-Man: No Way Home”. Descântecul a făcut ca răufăcătorii din multivers să ajungă în realitatea centrală a Universului Cinematic Marvel. În timp ce încearcă să-și repare propriile greșeli, Strange cere ajutorul unui alt vrăjitor puternic: Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen), proaspăt devenită Scarlet Witch în timpul miniseriei “WandaVision”. Cei doi vor forma o echipă încercând să oprească monștrii și răufăcătorii din multivers.

The Music Island (2021)

Alex este un hoț de motociclete dependent de droguri și insulin, ce poartă mereu o armă cu el. Nu foarte prietenos!
Dar Alex nu a fost întotdeauna așa. El și-a pierdut controlul când mama lui a murit, iar tatăl său care consuma alcool și-a pierdut interesul pentru el.
Într-o zi, viața i-a arătat că există speranță. L-a dus într-un loc unde și-a găsit mângâiere și libertate: Ibiza – Insula Muzicii. Din nefericire acel vis nu a durat mult.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută