Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/04/2022
Muzică Festival

Festivalul hiturilor, diMansions Fun Garden, se întoarce cu o nouă ediție la Brașov!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Festivalul hiturilor, diMansions Fun Garden, se întoarce cu o nouă ediție la Brașov! Share Festivalul hiturilor, diMansions Fun Garden, se întoarce cu o nouă ediție la Brașov!


După succesul de anul trecut, diMANSIONS Hit Music Festival s-a mutat definitiv în noua sa casă, la Brașov. diMansions Fun Garden va avea loc pe parcursul a 3 zile, în parcul de la Coresi Business Campus, în perioada 24-26 iunie 2022.

Pe scena festivalului vor urca GIPSY KINGS by DIEGO BALLARDO, LAYZEE aka MR. PRESIDENT, C-BLOCK, GAȘCA ZURLI, 3 SUD EST, BOSQUITO, EMAA, THE MOTANS, GRASU XXL x GUESS WHO și mulți alții.

Pe lângă concertele memorabile, te vei putea bucura de zone de food, baruri, activități pentru copii, sport, expoziții itinerante și multe altele, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă.

Accesul minorilor sub 2 ani nu este recomandat, iar pentru cei între 2-18 ani se face doar cu bilet valid și împreună cu un însoțitor adult. Organizatorul își asumă dreptul de a verifica data de naștere a minorului, iar părintele trebuie să prezinte acte doveditoare.

La acest eveniment sunt valabile biletele achiziționate pentru diMansions 2020 – ediția amânată din cauza Covid19, pentru cei care nu le-au preschimbat în vouchere și nu și-au cerut banii înapoi.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Festivalul hiturilor, diMansions Fun Garden, se întoarce cu o nouă ediție la Brașov!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută