Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 24/04/2022
Film

8 filme de Paște pentru cei mici și mari

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii 8 filme de Paște pentru cei mici și mari Share 8 filme de Paște pentru cei mici și mari


Ziua Sfântă se sărbătorește bineînțeles conform tradițiilor, cu o masa bogată, ouă roșii, cozonac cald și alte delicii specifice. Suntem siguri că vizionarea unui film bun după o masă delicioasă de Paște în familie vine ca o siesta bine meritată. De aceea, am pregătit lista noastră cu cele mai bune filme de Paște pentru cei mici și cei mari!

De la animații drăgălașe, la filme istorice cu temă religioasă, aceste filme se potrivesc oricărei audiențe, deci sigur veți găsi ceva pe lista noastră de care să vă bucurați în minivacanța de Paște. Hristos a Înviat!

8. Hop (2011)

Fiul iepurașului de Paște, cu vocea lui Russell Brand, se face tot mare și urmărește o carieră rock ‘n’ roll la Hollywood în această poveste comică despre maturitate. Filmul pentru toată familia, de la creatorii filmului Despicable Me, îmbină animația și actorii pentru a oferi un spin off  poveștii iepurașului de Paște și a fiului său, E.B., care călătorește la Hollywood în căutarea celebrității. Urmează distracții vibrante în timp ce el se împrietenește cu Fred (James Marsden) și cei doi fac echipă pentru a salva Paștele.

7. The Greatest Story Ever Told (1965)

Bazat pe un serial radio din 1947 inspirat din Evanghelii, acest film de Paște descrie viața lui Hristos de la nașterea sa într-o iesle până la învierea sa miraculoasă. The greatest story ever told este considerat filmul care ecranizeaza cel mai bine viata Mantuitorului nostru Isus Hristos.

6. Rise of the Guardians (2012)

O altă aventură animată pentru familie, Rise of the Guardians reunește toți eroii fantastici din basmele copilăriei – Moș Crăciun, Zâna Măseluță, Jack Frost, Omul de Nisip și, desigur, Iepurașul de Paște – pentru a lupta împotriva forțelor malefice care amenință lumea din întuneric. Hugh Jackman îi dă vocea lui Bunnymund, un iepure australian obsedat de Paște.

5. Peter Rabbit (2018)

Iepurașul rebel din cărțile clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter a venit și pe marele ecran cu producția Peter Rabbit (vocea lui James Corden), care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.. El luptă împotriva dușmanului său, dl. McGregor (Domhall Gleeson). Peter Rabbit este o interpretare distractivă a poveștii clasice și te va face să intri în spiritul de Paște alături de cei dragi.

Vezi topul integral pe cinemap.ro.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.