Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/04/2022
Muzică

Irina Rimes în concert la Kruhnen Musik Halle

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Irina Rimes în concert la Kruhnen Musik Halle Share Irina Rimes în concert la Kruhnen Musik Halle


Cu o apariție unică, fermecătoare și plină de sensibilitate, Irina Rimes vine să susțină un show la Kruhnen Musik Halle. Pentru acest concert, biletele se pot achiziționa în format electronic de AICI.

Concertul va avea loc în data de 29 aprilie 2022. Sunt disponibile doar 600 de bilete. Primele 2 parguri au fost deja vândute.

Irina Rimes și-a început cariera în România cu single-ul “Visele”, single ce a dominat topurile din țară timp de mai multe luni.

Irina Rimes este singurul artist român care a lansat un proiect special și unic: prima triologie muzicală. “Iubiri secrete”, scrisă cu dedicație și inspirată din experiențele personale ale artistei, formată din “Iubirea noastră mută”, “Da’ ce tu” și “Haina ta”.

Un artist versatil, Irina Rimes este susținută de un public larg de toate vârstele. La un an de la debut, artista a lansat primul album solo, “ Despre el”. S-a dovedit a fi unul dintre cele mai autentice proiecte din industria muzicală din România. Turneul de lansare al albumului  a umplut sălile de spectacole din România, dovedind faptul că artista este iubită și apreciată de un public larg. Cele mai ascultate piese de pe album sunt “Ce s-a întâmplat cu noi?”, cu peste 49 de milioane de vizualizări pe Youtube și “Bolnavi amândoi”, cu peste 39 milioane de vizualizări pe Youtube.

Irina Rimes în concert la Kruhnen Musik Halle

În 2018 artista și-a lansat cel de-al doilea album, “Cosmos”.  Cu un show autentic și diferit, Irina a reușit să aducă emoție în sufletele ascultătorilor. A urmat un turneu sold-out în țară. La scurt timp după anunțarea biletelor sold-out, la cererea publicului, Irina a dublat concertele.

Despre eveniment

Open doors: 20:00
Irina Rimes: 22:00 – 23:30

Acces 14+

Biletele pe care le-ați achiziționat pentru evenimentul care ar fi urmat să aibă loc în anul 2021 sunt valabile pentru noua dată.

Rezervările de mese în avans se fac la Club Rockstadt cu cel mult 1 zi înaintea evenimentului.
Costul unei rezervări în avans este de 50 lei/persoană (suma pentru care se primește consumație la bar) și emiterea unui card pentru care se plătește o garanție de 10 lei/card.
Garanția percepută pentru card se poate rambursa dacă se restituie cardul.
Se pot face rezervări în avans daca toate persoanele pentru care se face rezervarea au bilete cumparate la eveniment.

Dacă aveți orice alte întrebări, ne puteți contacta pe e-mail contact@rockstadt.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.