Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 13/04/2022
Film

Ce filme noi vedem la Cineplexx din 15 Aprilie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Ce filme noi vedem la Cineplexx din 15 Aprilie Share Ce filme noi vedem la Cineplexx din 15 Aprilie


#DOGPOOPGIRL ( AP12 )

PREMIERĂ: 15 aprilie

" "

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Dramă, Comedie

DISTRIBUȚIE: Andreea Gramosteanu, Tudor Istodor, Coca Bloss, Cezar Antal, Paul Chiributa

Ce filme noi vedem la Cineplexx din 15 Aprilie

SINOPSIS:

#dogpoopgirl este o satiră socială cu elemente tragice despre epoca internetului. Inspirat din fapte reale, scenariul ne propune o localizare în spațiul Românesc a primului caz de online shaming din istoria internetului. În 2005, câinele unei femei defechează pe podeaua unui vagon de metrou din Seoul, Coreea de Sud. Din motive necunoscute femeia refuză să strângă mizeria, este fotografiată, iar incidentul este viralizat prin intermediul unui blog de opinie.

PROGRAM:

BĂIEȚII RĂI ( AG )

PREMIERĂ: 15 aprilie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba română, 3d dublat în limba maghiară

GEN: Comedie, Aventură, Animație

DISTRIBUȚIE: Sam Rockwell, Marc Maron, Anthony Ramos, Nora Lum (Awkwafina), Craig Robinson

Ce filme noi vedem la Cineplexx din 15 Aprilie

SINOPSIS:

Nimeni nu a eșuat vreodată atât de lamentabil în încercarea de a fi bun, ca Băieții răi.

În noua comedie de acțiune de la DreamWorks Animation, bazată pe seria de cărți best seller New York Times, o echipă criminală de haiduci patrupezi este pe cale să înfăptuiască cea mai provocatoare escrocherie de până acum – să devină cetățeni model.

Niciodată nu au existat cinci prieteni la fel de infami ca Băieții răi – hoțul de buzunare atrăgător, domnul Wolf, spărgătorul atotștiutor, domnul Snake, maestrul deghizării, domnul Shark , „mușchi nervos”, domnul Piranha și hackerița cu limba ascuțită, doamna Tarantula, alias „Webs”.

Dar când, după ani de nenumărate furturi și fiind cei mai căutați răufăcători din lume, gașca este în sfârșit prinsă, dl. Wolf încheie o înțelegere (pe care nu intenționează să o respecte) pentru a-i salva pe toți din închisoare: Băieții răi se vor face buni.

Sub tutela mentorului lor, profesorul Marmalade, un cobai arogant (dar adorabil!), Băieții răi și-au propus să păcălească lumea că s-au schimbat. Pe parcurs, însă, dl. Wolf începe să bănuiască că a face bine cu adevărat îi poate oferi ceea ce și-a dorit întotdeauna în secret: acceptare. Deci, când un nou răufăcător amenință orașul, poate dl. Wolf convinge restul bandei să devină… Băieții Buni?

Filmul îi are în distribuție pe Zazie Beetz (Joker), Lilly Singh (Bad Moms) și câștigătorul Emmy Alex Borstein (The Marvelous Mrs. Maisel).

Bazat pe seria de cărți de succes Scholastic de Aaron Blabey, Băieții răi este regizat de Pierre Perifel (animator, filmele Kung Fu Panda), făcându-și acum debutul în regie. Filmul este produs de Damon Ross (Trolls, The Boss Baby, co-producător Nacho Libre) și Rebecca Huntley (producător asociat, The Boss Baby). Producătorii executivi sunt Aaron Blabey, Etan Cohen și Patrick Hughes

PROGRAM:

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută