Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 12/04/2022
Film

Filme must see cu Chris Rock

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii Filme must see cu Chris Rock Share Filme must see cu Chris Rock


Genialul comediant, producător și regizor Chris Rock este cu siguranță în trending în urma evenimentului de la Premiile Oscar, însă el este un icon pe marile ecrane de ani de zile, în filme și spectacole cu adevărat grozave!

Carisma și talentul natural al lui Chris Rock sunt de necontestat, fiind recunoscut ca unul dintre cei mai amuzanți comedianți actuali. Cariera lui a avut momente memorabile de-a lungul timpului și datorită notorietății dobândite, Rock a continuat să umple săli de stand-up și să apară în filme de top, toate în timp ce scria, producea și regiza proiecte de succes.

Deși Chris Rock are o lungă istorie profesională, mulți millenniali îl recunosc din sitcomul Everybody Hates Chris, care va deveni în curând și un serial animat. Povestit și produs executiv de Rock, sitcom-ul urmărește aventurile sale de adolescent (jucat de Tyler James Williams), în timp ce ilustrează cum este să crești în Brooklyn, în jurul anilor 1980.

Având în vedere dezastrul „Will Smith Oscars Slap” din 2022, Chris Rock a apărut în toate știrile recente, deci este ocazia perfectă să îi sărbătorm cariera până în momentul viral care a făcut înconjurul planetei. Iată unele dintre cele mai bune filme ale comedianului și actorului Chris Rock:

Dogma (1999)

Dogma este o comedie fantastică în care doi ingeri păcătoși, al caror aer angelic le ascunde perfect intentiile malefice, se intreabă ce fac dup ace au fost dați afară din rai. Ei incearca sa se intoarca, dar o asistenta medicala, un apostol de culoare si o stripteuza, doar in aparenta pacatosi, ii urmaresc pentru a le anihila planurile.

2 Days in New York (2012)

Continuarea filmului lui Julie Delpy din 2007, 2 zile la Paris, 2 zile la New York se învârte în jurul lui Marion (Julie Delpy), o parizienă care s-a mutat la New York împreună cu fiul ei pentru a fi mai aproape de tatăl său. Deși ea și Mingus (Chris Rock), noul ei iubit, au inițial o relație strânsă, lucrurile merg în jos odată ce sosesc rudele iubitului în vacanța din Franța. Prezența lor alimentează conversațiile referitoare la rasă și sexism în moduri hilare, crude și oneste. Este o comedie romantică foarte inteligentă!

Grown Ups (2010)

Grown Ups este povestea a cinci prieteni de o viață pasionați de baschet. După moartea prematură a fostului lor antrenor, ei se reîntâlnesc la treizeci de ani după ce au câștigat campionatul de baschet al liceului. Rock îl interpretează pe Kurt McKenzie în film, un tată casnic cu doi copii și altul pe drum, care are de-a face acasă și cu soacra lui. Din gașca de prieteni fac parte și Lenny Feder (Adam Sandler), Eric Lamonsoff (Kevin James), Marcus Higgins (David Spade) și Rob Hilliard (Rob Schneider). Este un film dulce despre prietenie și dragoste platonică, dar și o scuză grozavă pentru a petrece timp cu câțiva dintre cei mai amuzanți oameni din lume.

Vezi topul complet pe cinemap.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.