Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/04/2022
Festival Muzică

„Open Air Blues in the garden”, Dărmănești jazz blues festival

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii „Open Air Blues in the garden”, Dărmănești jazz blues festival Share „Open Air Blues in the garden”, Dărmănești jazz blues festival


Pornită cu mult curaj în 2020 (în plină pandemie) atunci când alții trăgeau obloanele, continuată în 2021, atunci când alți încă se mai gândeau dacă vor mai deschide sau nu, povestea Blues in the garden continuă în 2022, sub noua denumire de Open Air Blues in the garden, Dărmănești jazz blues festival.

Și, dacă în 2021 am adus în premieră în România pe Artur Menezes (Statele Unite), Juwana Jenkins(Statele Unite), Jessie Lee and The Alchemist (Franța) și Stef Paglia Trio (Belgia), în 2022 aducem în premieră pe Dan Patlansky (Africa de Sud), Eliana Cargnelutti (Italia), Big Man James (Italia) și Sam Kelly’s Station House (Marea Britanie).

Ei vor concerta la OABG Dărmănești jazz blues festival, alături de Dusty Ride, Trans Express, Stones Free și Othello Trio (România), Kyla Brox (Marea Britanie), Meena Cryle & Chris Filmore Band (Austria) și Cotton Pickers (Serbia).

Alături de cei enumerați mai sus, pentru că suntem membri cu drepturi depline încă din 2019 ai European Blues Union, tot în premieră pentru România, vor concerta câștigătorii European Blues Challenge 2022.

Nu știm ce va aduce 2022 cu el, un an început în pandemie și continuat cu un război pe care cu toții ni-l dorim cât mai repede încheiat, dar sufletul ”festivalului de blues de la Dărmănești” constă în reinventarea modelului său de-a lungul timpului, păstrând în același timp spiritul atât de drag nouă: sunetele de pe scenă mai presus de orice!

Sunetele de pe scena festivalului sunt esențialul, restul este totul în secundar!

„Open Air Blues in the garden”, Dărmănești jazz blues festival

Așadar, dacă vrei să fii învăluit de sunetele de pe scena OABG Dărmănești jazz blues festival, să descoperi istoria și magia locurilor de la Porțile Nemirei, dacă vrei să ai parte de o porție zdravănă de bucate alese și băuturi fine (organizăm în aceeași perioadă a cincea ediție a Târgului gospodăriilor de produse montane), dacă ești amator de mountain bike sau echitație și turism ecvestru, purcede dragă cititorule la a cumpăra un abonament de pe iabilet.ro sau eventim.ro și poftește într-un city break de festival la Dărmănești, Bacău, România. 

Noi vom fi aici, pregătind pentru tine noi surprize, pentru a avea astfel parte de trei nopți pline de magie, bun gust și distracție maximă. Pentru că OABG Dărmănești jazz blues festival este un eveniment premium, cu artiști premium, pentru un public premium! 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.