Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 05/04/2022
Film

14 filme cu Zoë Kravitz

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii 14 filme cu Zoë Kravitz Share 14 filme cu Zoë Kravitz


Zoë Kravitz trăiește în prezent cea mai înfloritoare perioadă din cariera ei de actriță. Rolul senzualei Cat Woman din filmul The Batman de la DC, care încă rulează în cinematografe, i-a adus o bază serioasă de fani din zona filmelor cu supereroi, fiind apreciată ca una dintre cele mai bune interpretări din istoria personajului. Chimia de pe platou cu protagonistul Robert Pattinson a fost evidentă, ambii oferind performanțe cu adevărat memorabile pentru istoria francizei.

Zoë aduce ceva diferit personajului CatWoman, în filmul regizat de Matt Reeves, combinând sex-appeal-ul lui Michelle Pfeiffer, partea mai serioasă a Annei Hathaway și ceva din look-ul actriței Eartha Kitt, în performanța ei.

Fiica actriței Lisa Bonet și a superstarului Lenny Kravitz este tânără, dar are o mulțime de producții de Hollywood în portofoliu, de la comedii romantice la thrillere SF până la drame întunecate. Pentru că ne dorim să o cunoaștem mai bine, am decis să aruncăm o privire asupra rolurilor care au consacrat-o și au adus-o treptat într-un rol masiv de blockbuster:

14. The Greatest (2009)

The Greatest a fost un rol relativ timpuriu în filmografia lui Zoë Kravitz. Filmul este o melodramă, cu Pierce Brosnan și Susan Sarandon ca părinți îndurerați. Kravitz o interpretează pe Ashley, o fată dintr-un grup de sprijin. Criticii au numit The Greatest o meditație asupra pierderii, ce nu trebuie ratată.

13. Fantastic Beasts And Where To Find Them (2016) 

Primul film din seria prequel a francizei Harry Potter, care îl urmărește pe Newt Scamander în timp ce dă peste o lume a vrăjitorilor. Cu Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller și mulți alții, filmul este la înălțimea distribuției incredibile a filmelor originale Harry Potter. Zoë Kravitz o joacă pe Lestrange, care este destul de prinsă cu Newt și fratele său. Ea este convingătoare și misterioasă și spectacolul oferit poate fi vizionat din nou și din nou.

Se difuzează acum pe HBO Max.

13. Fantastic Beasts And Where To Find Them (2016) 

Primul film din seria prequel a francizei Harry Potter, care îl urmărește pe Newt Scamander în timp ce dă peste o lume a vrăjitorilor. Cu Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller și mulți alții, filmul este la înălțimea distribuției incredibile a filmelor originale Harry Potter. Zoë Kravitz o joacă pe Lestrange, care este destul de prinsă cu Newt și fratele său. Ea este convingătoare și misterioasă și spectacolul oferit poate fi vizionat din nou și din nou. Se difuzează acum pe HBO Max.

Vezi topul complet pe cinemap.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.