Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/03/2022
Muzică Viața Orașului

Deane’s Irish Pub & Grill reia seria concertelor de joi seara

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Deane’s Irish Pub & Grill reia seria concertelor de joi seara Share Deane’s Irish Pub & Grill reia seria concertelor de joi seara


Fără restricții dar cu multă muzică și bere bună. În perioada următoare sunt anunțate concertele trupelor Taxi, Sarmalele Reci, Jazzappella sau Emeric Trio. 

Concert Taxi

Trupa Taxi revine la Brașov, joi, 7 aprilie, în Deane’s Pub. Trupa aduce hituri care au bucurat generații, dar și piese noi, toate asezonate cu o doză de umor în stilul binecunoscut.

Deane’s Irish Pub & Grill reia seria concertelor de joi seara

Taxi cântă despre subiecte variate – de la mesaje sociale „Aici sunt banii dumneavoastră” sau „Oamenii politici”, la „Comunitaru’” sau „Americanofonia”, la balade cântate de generații întregi – „Jumătatea mea”, „Nu mai eşti”, „Mi-e dor şi doare”, „Ea încă mă iubeşte”, „Prea sus”, „Nebunia furtunii”, „Cineva, înaintea ta”, „Ai închis marea în ochi”, „Te văd în toate femeile”, „Stelele care cad”, „Dragostea ca o pereche de pantofi”, „Cele două cuvinte” „Supradoză de dor”, dar are și soluții: „Criogenia lansează România”.

Fie că e vorba despre viață socială și politică, fie că e vorba despre dragoste, abordarea Taxi este întotdeauna originală, umorul și ironia devenind marca trupei.

 • Data: 7 aprilie 2022, ora 20:00
 • Preț bilet: 70 lei
 • Un spectacol nerecomandat minorilor sub 16 ani. 

Sarmalele Reci, concert și lansare vinil „Țara te vrea prost”

Sarmalele Reci aduc la Brașov concertul și vinilul „Țara te vrea prost”, un album document, cu piese de colecție. „Violeta”, „Gașca de la bloc”, „Vărsătorul”, „N-ai nimic pe sub tricou”, plus bonusuri, vor fi cântate în cel mai bun pub de live din oraș pe 14 aprilie.

Inițiată ca o trupă de protest social, simbol al civilizaţiei cu parfum caragialesc, care face haz de necaz în ţara lucrurilor bine făcute şi neterminate, Sarmalele Reci s-a dovedit o trupă profetică.

Deane’s Irish Pub & Grill reia seria concertelor de joi seara

Un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor, cu versuri scrise cu artă şi forţă în limba română, „Țara te vrea prost” este un disc emblematic și, din păcate, încă actual. Pe vinil, reînregistrat, cu un sunet mai proaspăt, cu o tehnologie mai nouă, cu o voce mai matură, cu o energie mai punk, albumul va fi cântat integral în concert, în premieră la Brașov.

Sarmalele Reci, în componența actuală – Zoltan Andras, Emil Viciu, Mircea Laszlo Horvath, Ciprian Almășan, Bogdan Valentin Bereucă – vă învită la Deane’s Pub pe 14 aprilie pentru o experiență de neuitat. Scriem istoria împreună și contrazicem titlul albumului, ca să aflăm cum să schimbăm istoria viitoare.

 • Preț bilet: 50 lei
 • Data: 14 aprilie 2022, ora 19:00

JAZZAPPELLA – Vocal Jazz & A cappella

Jazzappella, o bijuterie muzicală, potrivită finilor cunoscători, dar și iubitorilor de muzică, în general, vine în premieră la Deane’s Pub, pe 21 aprilie. Șase voci, fără acompaniament, se îmbină creând cele mai neașteptate armonii și efecte. Jazzappella este un proiect inițiat de Zoltán András, cântăreț, pianist de jazz și compozitor. Grupul și-a creat o exprimare muzicală proprie ce se desfășoară între piese clasice de jazz și compoziții proprii originale, precum și hituri pop și piese binecunoscute din coloane sonore de film.

Deane’s Irish Pub & Grill reia seria concertelor de joi seara

Solouri improvizate de jazz se întrețes cu voci scrise în acorduri armonice strânse, în tradiția autentică a aranjamentelor a cappella și de jazz vocal, pe care Jazzappella o continuă în manieră proprie, originală și plină de creativitate.

Jazzappella a cântat pe o mare diversitate de scene, incluzând Festivalul internațional “George Enescu”, festivaluri de jazz din țară și străinătate, festivaluri internaționale de film. Rarele concerte de club sunt adevărate sărbători muzicale.

Componența Jazzappella:

 • Alexandru Grăjdeanu – bas
 • Zoltán András – tenor
 • Gabriela Munteanu – soprană
 • Adina Răducan – soprană
 • Andrada Crețu – alto
 • Teo Manciulea – bariton
 • ”My Butterfly”
 • Data: joi, 21 aprilie 2022, ora 19:00
 • Preț bilet: 50 lei 

Emeric Trio & OCRU

Emeric Imre, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică folk, un om cu o conștiință socială vie și ardentă, un artist profund, ce cântă piese destinate sufletului, vine la Deane’s alaturi de Jimi el Laco si Marius Roje.

OCRU – Hipsterii folk-ului românesc, în cel mai bun sens posibil, în termeni de prospețime, originalitate și racordarea acestui curent cultural la realitățile actuale.

În „Amurg” sau în „Măduva nopții”, „Fugă în doi” sau „Cineva mai tânăr”, „Cine ești tu” sau „Habar nu ai”, „Sunt orașul cu pânze” sau „Transparent”…

Biletele au pret redus în pre-sale și se pot achiziționa de AICI.

 • Data: joi, 5 mai 2022, ora 19:00

Deane’s Irish Pub & Grill reia seria concertelor de joi seara

Deane’s Irish Pub: strada Republicii, nr. 19, Brașov. Detalii & rezervări: 0734 010 203

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.