Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/03/2022
Lifestyle / Fashion

FASHION EVENT DE ALIN GĂLĂŢESCU, MARTIE ROŞIE

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii FASHION EVENT DE ALIN GĂLĂŢESCU, MARTIE ROŞIE Share FASHION EVENT DE ALIN GĂLĂŢESCU, MARTIE ROŞIE


Trăim vremuri excentrice. Mulţi le-ar numi tragice. Ceea ce, altădată, era un simbol al dragostei şi renaşterii, ROŞUL, asociat albului de 1 Martie şi inimilor de 8 Martie, poate să devină acum şi un simbol al renaşterii umanităţii. Mai întâi ca sezon – primăvara este o reîntoarcere la speranţa de după iarnă – apoi al sărbătorilor ultrapozitive ce marchează din timpuri imemoriale această trecere, iar mai nou a speranţei ieşirii dintr-una din cele mai noi şi ample drame ale umanităţii: pandemia din 2020 până azi şi, mult mai recent, escaladarea anti-umanismului unui război în plin secol XXI. ROŞUL devine un simbol al umanului în recuperarea de sine: individuală – socială – globală.

Citește și:

În modă, martie 2022 reprezintă sărbătorirea principalei ţinte a domeniului – femeia – cea mai complexă, sensibilă, rezistentă, bogată sufleteşte şi respectabilă fiinţă de pe pămant. Eu am o admiraţie de 1000%. Ne sunt clar superioare în majoritatea domeniilor sensibile şi de nuanţă. Mă înclin. Apoi ieşirea, cumva “oficială”, din pandemie aduce după ea o explozie de recuperări ale bucuriei de înfrumuseţare, de selecţie estetică, de alegeri inspirate din lumea atât de complexă a modei şi lifestyle-ului. Aceasta e însoţită de o mulţime de evenimente ataşate acestei reveniri la normal, primul mare eveniment de fashion din 2022 urmând să aibă loc pe 29 martie, ca în ultimii aproape 15 ani, în Le Diplomat din Athenee Palace Hilton Bucureşti. Tema acestui mare show este “THIERRY MUGLER WORLD” şi reprezintă a 28-a ediţie a SOIREES DE LA MODE, evenimentul meu de suflet!

PreView:  SOIREES DE LA MODE 28

29 martie 2022

Tema: “THIERRY MUGLER WORLD”


Creaţii: Aleha Toncea / Foto: Ciprian Strugariu / Make-up: Alexia Voicu / Modele: Anca David şi Anna Maria / Art Director: Alin Gălăţescu

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.