Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/03/2022
Muzică

Dichis’n’Blues are plăcerea să anunțe recitalul ALBERT CASTIGLIA (USA)

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Dichis’n’Blues are plăcerea să anunțe recitalul ALBERT CASTIGLIA  (USA) Share Dichis’n’Blues are plăcerea să anunțe recitalul ALBERT CASTIGLIA  (USA)


În 2019 Albert Castiglia era deja un nume important în lumea blues-ului american, având  30 de ani de carieră și multiple nominalizări la cele mai importante premii de profil.

În acel an, când a prezentat casei sale de discuri materialul viitorului său album, i s-a spus că nu este de calitate și nu prezintă interes. Albert a fost, desigur, foarte dezamăgit și descurajat, dar, minune!, cineva a avut mare încredere în el. A cumpărat drepturile asupra materialului de la casa de discuri și a produs la propria casa de discuri albumul numit Masterpiece

Acesta nu doar că a avut succes, dar i-a adus lui Albert Castiglia două nominalizări (Best Blues Rock Artist și Best Blues Rock Album). A câștigat Blues Music Awards 2020 – Cel mai bun Album Blues Rock pentru Masterpiece, albumul refuzat de unii, dar preluat și pus bine în valoare de alt mare muzician american, cu care va  împărți scena dela Dichis n Blues 2022: Mike Zito.

(Albert Castiglia încheie prima seară, pe 1 septembrie, iar Mike Zito concertează la finalul zilei de 2 septembrie. Deja știți că pe 3 septembrie, festivalul se încheie cu recitalul legendarului Curtis Salgado.)  

Nu uităm să amintim că în 2022, Albert Castiglia este nominalizat în aceeași prestigioasă competție americană, Blues Music Awards,  la categoria Cel mai bun artist Blues Rock al anului. Succes pe 5 mai la Memphis, Albert Castiglia!

A șasea ediție Dichis’n’Blues se întâmplă la Tulcea pe 1, 2 și 3 septembrie 2022.

3 zile de muzică mare, cu artiști emblematici ai scenei americane, cu experiențe culturale, culinare și sociale neașteptate și, de ceea, de neuitat.

The show must go on!

Abonamentele se pun în vânzare pe 28 martie.

Foto oficial.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.