Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/03/2022
TV

Săptămâna „Final Destination”, în martie la Warner TV

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Săptămâna „Final Destination”, în martie la Warner TV Share Săptămâna „Final Destination”, în martie la Warner TV


Cele cinci filme din franciza horror „Destinație finală/ Final Destination” vor fi difuzate de Warner TV în perioada 21 – 27 martie 2022

Bazată pe un scenariu al lui Jeffrey Reddick, scris inițial pentru serialul „The X-Files”, seria de filme are în centru un mic grup de oameni care scapă de moarte după ce unul are o premoniție și avertizează cu privire la un accident cu victime multiple. După asta, supraviețuitorii mor rând pe rând în accidente ciudate.

Săptămâna „Final Destination”, în martie la Warner TV

Maratonul va debuta pe 21 martie, la ora 21:55, și se va încheia pe 27 martie, după miezul nopții.

„Destinaţie finală/ Final Destination” (2000)

Primul film, „Destinaţie finală/ Final Destination” (2000), a fost regizat de James Wong. În prim-plan se află câțiva liceeni care se pregătesc pentru o călătorie în Europa.

O premoniţie şi a doua şansă la viaţă dau startul unor întâmplări fatale. Nimic nu este întâmplător, nu există coincidenţe, doar destinul care îşi urmează cursul. Lungmetrajul a fost desemnat de Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films cel mai bun film horror al anului.

„Destinaţie finală/ Final Destination” (2003)

Cel de-al doilea, regizat de David R. Ellis, a fost lansat în 2003. Acțiunea începe după ce o tânără avertizează cu privire la un accident în masă petrecut pe o platformă, iar supraviețuitorii sunt urmăriți de moarte.

„Destinaţie finală/ Final Destination” (2006)

„Destinație finală 3”, lansat în 2006, a fost regizat de James Wong. Premoniția de la începutul filmului aparține de asemenea unei tinere, iar cei care supraviețuiesc accidentului se confruntă cu repercusiunile faptului că au înșelat destinul.

„Destinaţie finală/ Final Destination” (2009)

David R. Ellis a revenit la cârma celui de-al patrulea film din serie, lansat în 2009. Startul acțiunii este dat de un accident petrecut pe o pistă de curse, iar soarta supraviețuitorilor este pecetluită.

„Destinaţie finală/ Final Destination” (2011)

Ultima parte din franciză, lansată în 2011, a fost regizată de Steven Quale. Moartea îi urmărește din nou pe supraviețuitorii unui acccident teribil – prăbușirea unui pod.

Cu un buget mai mare de 150 de milioane de dolari, cele cinci filme din franciză au generat la nivel mondial încasări de peste 666,7 milioane de dolari. Pe lângă lungmetraje, franciza „Destinaţie finală” cuprinde nouă romane și două cărți de benzi desenate.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.