Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/03/2022
Muzică

Dichis’n’Blues este onorat să anunțe recitalul CURTIS SALGADO (USA)

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Dichis’n’Blues este onorat să anunțe recitalul CURTIS SALGADO (USA) Share Dichis’n’Blues este onorat să anunțe recitalul CURTIS SALGADO (USA)


Despre Curtis Salgado foarte mulți știu că a fost muzicianul, care i-a insipirat lui John Belushi celebra producție Blues Brothers.

Belushi scria în finalul anilor ’70, pe când Curtis făcea parte din trupa lui Robert Cray:  îl recomand personal și entuziast pe Curtis Salgado drept un muzician rar, dedicat, carismatic și inspirațional (…)

De altfel, albumul de debut al Blues Brothers îi este dedicat.

Cariera lui Curtis Salgado se întinde pe aprope cinci decenii în care a strâns o unanimă recunoaștere internațională, combinând stiluri precum blues, blues-rock ori blues-soul.

Din 2013 încoace a câștigat de 10 ori Blues Music Awards, pentru Piesa Anului, Albumul de SoulBlues al Anului, cea mai bună voce de blues ori Artistul de Soul Blues al anului. Pentru ediția din 2022 a Blues Music Awards, Curtis Salgado este nominalizat la nu mai puțin de 3 categorii – cel mai bun album al anului, cea mai bună voce și cel mai bun artist.

Curtis Salgado este un nume imens al blues-ului, o legendă a muzicii americane.

Îl veți putea întâlni pe 3 septembrie la Tulcea.

A șasea ediție Dichis’n’Blues se întâmplă la Tulcea pe 1, 2 și 3 septembrie 2022.

3 zile de muzică mare, cu artiști emblematici ai scenei americane, cu experiențe culturale, culinare și sociale neașteptate și, de ceea, de neuitat.

The show must go on!

Abonamentele se pun în vânzare pe 25 martie.

Foto oficial.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.