Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/03/2022
Lifestyle

Cei mai de succes gambleri din lume

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Cei mai de succes gambleri din lume Share Cei mai de succes gambleri din lume


Doar câțiva selecționați trăiesc visul pe care îl au toți jucătorii de cazinou, acela de a învinge casa. Anumite persoane au găsit un tipar câștigător, o strategie profitabilă și un noroc incredibil pentru a acumula o avere incredibilă. Chiar dacă vă jucați la un casino online, asta nu înseamnă că voi nu puteți avea succes!

Credeți că aveți ceea ce vă trebuie pentru a le călca pe urme? Aflați în timp ce vorbim despre poveștile jucătorilor de succes.

Edward Thorp

Poate că nu vă este cunoscut numele, dar ar trebui să fiți familiarizat cu conceptul de “numărare a cărților” pentru blackjack. Edward Thorp este profesor de matematică, cu un doctorat în matematică și un masterat în fizică. Talentul și priceperea sa l-au ajutat să dezvolte un sistem de calculare a probabilității de apariție a unei cărți pe baza celor care au fost împărțite.

Jucătorii care încearcă să îi copieze strategia pot citi despre aceasta printr-o carte pe care a publicat-o. Thorp a trecut de la lumea meselor de blackjack la lumea riscantă a piețelor bursiere, unde își folosește inteligența pentru a face mai mulți bani.

Cei mai de succes gambleri din lume

Daniel Negreanu

Dacă cereți cuiva să numească unul dintre jucătorii celebri ai anului 2022 sau chiar ai deceniului, este foarte probabil să îl găsiți pe Daniel Negreanu. Negreanu și-a făcut un nume prin câștigarea a șase brățări WSOP și două premii de campion WPT. De asemenea, sunt șanse mari ca el să se afle la masa finală a majorității turneelor de poker la care participă.

Chiar dacă încă nu ați urmărit un meci WSOP, îl cunoașteți pe Negreanu din participarea sa la diferite emisiuni TV de poker. De asemenea, Negreanu joacă Hearthstone de pe canalul său de pe Twitch și în cadrul Campionatului Mondial de Hearthstone din timpul BlizzCon 2015.

Joseph Jagger

În 1881, un proprietar de firmă textilă pe nume Joseph Jagger a fost unul dintre primii oameni care a descoperit și exploatat masa de ruletă. Jagger și-a dat seama că roata de ruletă nu era echilibrată corespunzător și că există numere pe care bila aterizează frecvent din cauza stării suprafeței.

Prin atenția sa la detalii, Jagger a luat acasă 80.000 de lire sterline în acea zi și a devenit unul dintre jucătorii celebri din Marea Britanie care a bătut casa.

Alan Woods

Jucător ocazional de sloturi și poker, precum și de pariuri pe cai în timpul anilor de facultate, Woods s-a dedicat unei cariere de jucător cu normă întreagă abia după ce soția sa l-a părăsit în 1979. Din acel moment, a devenit jucător profesionist de blackjack, folosind o metodă de numărare a cărților pe care a învățat-o de la o cunoștință a sa care juca bridge.

Principala avere a lui Woods a provenit din cursele de cai, unde și-a folosit abilitățile de matematician și a dezvoltat o metodă de pionierat în materie de pariuri cantitative. Cu o avere netă totală de 670 de milioane de dolari australieni, Woods a devenit unul dintre cei mai de succes pariori de cai din Australia.

Cei mai de succes gambleri din lume

Andrew Black

În timp ce celebrii pariori de pe această listă au făcut avere învingând casa, Andrew Black este o excepție pentru că a creat casa prin înființarea primului și celui mai mare site de schimb de pariuri: “Betfair”. Cariera lui Black în domeniul jocurilor de noroc nu a fost la fel de reușită ca a altora care au găsit o avere făcând pariuri profitabile.

În schimb, el și-a asumat un pariu mai mare investind toate economiile sale de-o viață și căutând alți investitori pentru a crea o bursă sportivă care să folosească un software de pariuri care să facă bani. Betfair a intrat în funcțiune în 2000 și a atras milioane de pariori din întreaga lume. În 2022, averea netă a lui Black se ridica la peste 500 de milioane de lire sterline datorită riscului pe care și l-a asumat.

Don Johnson

Ceea ce l-a diferențiat pe Don Johnson de alți jucători profesioniști de blackjack este modul în care a reușit să facă o avere la mesele de joc, fără a folosi nicio abilitate de numărare a cărților. În schimb, el a cerut să folosească o regulă de blackjack care va stabili casa cu un avantaj de 0,26% și o înțelegere de reducere a pierderilor cu cazinoul.

Reușind să obțină termenii pe care îi dorește, Johnson a reușit un “pariu cu așteptări pozitive” care îi va oferi un avantaj mai bun datorită pierderii limitate. Johnson a luat acasă 15 milioane de dolari datorită acestui avantaj al jucătorului.

Bryn Kenney

După o carieră competitivă în Magic: The Gathering TGS, Bryn Kenney a început o carieră în poker participând la East Coast Poker Championships 2007. El a câștigat un râvnit WSOP la 10-Game Mix Six-Handed chiar în 2014 și a luat acasă 153.220 de dolari.

Ceea ce îl face pe Kenney să merite să fie adăugat pe această listă este plata incredibilă a premiilor de 16 milioane de lire sterline de la evenimentul Triton Million for Charity. Cu un total de câștiguri în turnee live de peste 55 de milioane de dolari, Kenney s-a clasat pe locul 1 în clasamentul american pentru cei mai mulți bani.

Concluzie

Indiferent dacă un jucător are abilități matematice sau o metodă pentru a-și crește avantajul, totul se rezumă la asumarea unui risc mare și obținerea unui profit uimitor. Nu strică să citiți despre strategiile de numărare a cărților la blackjack sau despre analiza pariurilor sportive pentru a vă îmbunătăți șansele și a vă alătura celor câtorva pariori de succes de pe această listă.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.