Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/03/2022
Artă & Cultură / Carte

Pre-lansare de carte Arabella McIntyre-Brown la Biblioteca Județeană George Barițiu!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Pre-lansare de carte Arabella McIntyre-Brown la Biblioteca Județeană George Barițiu! Share Pre-lansare de carte Arabella McIntyre-Brown la Biblioteca Județeană George Barițiu!


Pentru iubitorii de povești cu vârste cuprinse între 4 și 104 ani scriitoarea va lansa în curând cartea URSULEȚUL CARE A AȘTEPTAT.

Scriitoarea Arabella McIntyre Brown alături de Biblioteca Județeană George Barițiu va invită la evenimentul de pre-lansare a unei noi cărți pentru toate vârstele URSULEȚUL CARE A AȘTEPTAT. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 05 martie 2022, între orele 12.00 și 14:00, la sediul Bibliotecii Județeane George Barițiu din B-dul. Eroilor nr. 33-35.

Pre-lansare de carte Arabella McIntyre-Brown la Biblioteca Județeană George Barițiu!

Arabella of Transylvania

Arabella of Transylvania, cum o numesc cititorii, va lansa în curând cartea URSULEȚUL CARE A AȘTEPTAT, o carte duioasă despre reminiscențele copilăriei în viață oricărui adult. Volumul plin de emoție și suspans spune povestea celor mai sincere prietenii pe care copiii și adulți le poartă în suflet și pe care dacă le-au uitat, mereu și le vor reaminti. Este o poveste care învață copiii adevăratele valori ale prieteniei și care dăruiește bunăstare și alinare adulților.

„Cu cât înaintăm mai mult în vârstă cu atât suntem mai bogați în povești ale trecutului și tânjim după inocența și bucuria copilăriei. URSULEȚUL CARE A AȘTEPTAT este o carte pe care am scris-o cu gândul la copii pentru adulți. Vă invit cu mare drag să o citiți și să o reciti în curând alături de copiii voștri. Promit că vă veți regăși în poveste și că vă va oferi un covor magic cu care veți călători în copilăria voastră în căutarea de noi semnificații.”, a afirmat scriitoarea Arabella McIntyre Brown.

În cadrul evenimentului, publicul și prietenii Arabellei vor avea oportunitatea să asculte pasaje din carte și să împărtășească cu scriitoarea părerea lor despre carte, având posibilitatea să dezvolte povestea și să o îmbogățească. Accesul la biblioteca se va face pe baza certificatului verde. Publicul va trebui să respecte pe durata evenimentului și a vizitării muzeului măsurile de combatere a îmbolnăvirilor COVID-19 și regulile de distanțare socială.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută