Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/02/2022
Lifestyle

Câștiguri din Poker care au intrat în istorie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Câștiguri din Poker care au intrat în istorie Share Câștiguri din Poker care au intrat în istorie


Se știe că prestigiosul turneu World Series of Poker (WSOP) a început în 1970 și, de atunci, a fost considerat de mulți ca fiind cel mai bun eveniment competitiv de acest gen. Edițiile inițiale ale WSOP au dobândit o expunere socială incredibilă și au devenit renumite atât pentru amploarea lor operațională, cât și pentru mărimea remarcabilă a fondului de premii.

Popularitatea jocului a crescut atât de mult, încât diferite organizații de jocuri de noroc au vrut să îi imite efectul în mediul internetului, ceea ce s-a întâmplat odată cu crearea turneelor de poker online. Atât evenimentele offline, cât și cele online au oferit jucătorilor câștiguri uriașe, unele dintre acestea stabilind recorduri care sunt neîntrecute până în prezent! În articolul de astăzi, veți afla mai multe despre cele mai mari câștiguri la poker și mai multe despre jucătorii care le-au obținut, iar dacă vreți să vă încercați și voi șansa la jocuri de noroc, unibet pariuri este alegerea perfectă. 

Bryn Kenney

Bryn Kenney este un jucător profesionist american care a câștigat premiul al doilea în turneul Triton Super High Roller Series 2019. Premiul a avut o valoare de 20.536.324 de dolari (sau 16.890.509 lire sterline) și a fost considerat cel mai mare câștig unic din istoria jocului. Deși domnul Kenny s-a clasat pe locul al doilea, motivul pentru care a obținut o sumă mai mare decât omologul său de pe primul loc este că, înainte de a se așeza la evenimentul heads-up, avea de cinci ori mai multe jetoane, iar înțelegerea care a fost negociată i-a garantat o valoare mai mare pentru locul al doilea. Din acest motiv, această victorie la poker este considerată nu doar cea mai mare, ci și cea mai importantă din punct de vedere istoric în istoria câștigurilor din turneele de poker.

Câștiguri din Poker care au intrat în istorie

Antonio Esfandiari

Adesea supranumit “Magicianul”, Antonio Esfandiari este un jucător profesionist de jocuri de cărți care a deținut recordul pentru cel mai mare câștig la poker din lume, înainte de apariția lui Bryn Kenney. În cadrul turneului World Series of Poker din 2012, Antonio s-a impus în fața tuturor celorlalți participanți și a câștigat premiul uriaș de 18.346.673 de dolari. Remarcat pentru glumele sale cu ceilalți jucători, stilul de joc al lui Esfandiari a fost mult timp considerat a fi atât “calm, cât și agresiv”, ceea ce i-a oferit un avantaj considerabil față de ceilalți participanți la turnee.

Aaron Zang

Acest jucător profesionist de cărți din China a fost câștigătorul locului întâi în Triton Super High Roller Series 2019, unde a jucat meciul final împotriva câștigătorului numărul unu din acest articol- Bryn Kenney. După ce a ieșit victorios din acest meci, Aaron Zang a încasat 16.775.820 de dolari (13.779.491 de lire sterline). Motivul pentru care a obținut o sumă mai mică de bani, în comparație cu deținătorul locului doi al turneului, se datorează faptului că Zang a intrat în evenimentul final ca outsider, cu un stack mai mic, iar înțelegerea de dinaintea jocului pe care a inițiat-o i-a garantat un premiu bun pentru locul întâi sau al doilea, deși a fost semnificativ mai mic decât suma încasată de liderul la jetoane (Bryn Kenney).

Tyson Marks

La ediția din 2010 a WCOOP, Tyson “POTTERPOKER” Marks a câștigat printre ceilalți 2.443 de participanți și a primit un premiu de 2.278.097,50$. Această ediție specială a turneului a fost, de asemenea, cea care a avut cel mai mare fond de premii din istoria turneelor online, care a fost de aproximativ 12 milioane de dolari. De atunci, recordul pentru cel mai mare câștig la poker online nu a mai fost doborât de niciun alt jucător.

Câștiguri din Poker care au intrat în istorie

Zadelhoff

Steven van Zadelhoff este un jucător profesionist din Olanda care s-a clasat pe primul loc la ediția 2017 a WCOOP. El a primit admirația colegilor săi și o sumă de 1.624.502,27 dolari pentru că a fost cel mai bun dintre cei 2.183 de participanți. Clasat printre primii 20 de jucători de poker din țara sa, Steven este și un participant regulat la turneele offline.

Yevgeni Timoshenko 

Acest jucător american de origine ucraineană a reușit să câștige premiul de 1.715.200$ la turneul WCOOP din 2009. La această ediție a turneului au participat 2.144 de persoane și a reușit să acumuleze un fond de premii de 10.720.000 de dolari. Purtând porecla “Jovial Gent”, Timoshenko este un jucător care continuă să participe și la turnee offline.

Concluzie

Tocmai ai aflat care au fost cele mai mari câștiguri din istoria pokerului atât online cât și offline. Pe tine te-au impresionat aceste câștiguri? Dacă da, asigură-te că o să cercetezi mai mult stilul de joc al acestor jucători menționați, și poate în viitor, numele tău o să apară pe o listă asemănătoare cu aceasta.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută