Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 25/02/2022
Film

Serialul Alex Rider revine în această primăvară la AXN

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Serialul Alex Rider revine în această primăvară la AXN Share Serialul Alex Rider revine în această primăvară la AXN


Serialul thriller cu spioni, Alex Rider, revine cu sezonul doi, în premieră, la AXN, în această primăvară.  

Serialul urmărește povestea lui Alex Rider, un adolescent din Londra care a fost instruit, fără să știe, pentru lumea periculoasă a spionajului încă din copilărie și este bazat pe seria omonimă scrisă de Anthony Horowitz, care a fost vândută în peste 20 milioane de exemplare la nivel global.

 Serialul Alex Rider revine în această primăvară la AXN

Acțiunea sezonului doi este bazată pe volumul „Eagle Strike”, cea de-a patra carte din serie, și îl va purta pe Alex Rider în mai multe locații internaționale, printre care sudul Franței și Amsterdam.  

După moartea unchiului său și misiunea aproape mortală de a distruge internatul Point Blanc, din primul sezon, Alex este nerăbdător să lase trecutul în urmă și să-și reconstruiască viața. Însă, după un atac îngrozitor asupra unui prieten apropiat, tânărul se vede nevoit să intre din nou în lumea spionajului. Noua sa misiune este de a descâlci un plan sinistru care țintește sistemul de apărare al Statelor Unite ale Americii.

Serialul Alex Rider revine în această primăvară la AXN

Alex Rider este produs de Eleventh Hour Films și Sony Pictures Television. Otto Farrant (The White Queen), Brennock O’Conner (Game of Thrones), Vicky McClure (Line of Duty), Ronkẹ Adékọluẹjọ (Doctor Who), Marli Siu (Dixi) și Stephen Dillane (Game of Thrones) își reiau rolurile, în timp ce Toby Stephens (Die Another Day), Rakie Ayola (Harry Potter and the Cursed Child) și Charithra Chandran (Bridgerton) se alătură distribuției pentru sezonul doi.

Serialul Alex Rider revine în această primăvară la AXN

Anthony Horowitz, autorul francizei, este și producător executiv alături de Jill Green (Foyle’s War) și Eve Gutierrez (Vexed). Guy Burt (The Borgias) este scenarist, iar Rebecca Gatward și Jon Jones au fost regizori.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută