Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/02/2022
Artă & Cultură Festival Viața Orașului

Cel mai mare festival al Sibiului își caută identitatea vizuală pentru ediția 2022. Creatorul afișului FITS va fi răsplătit cu 1000 de euro

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Cel mai mare festival al Sibiului își caută identitatea vizuală pentru ediția 2022. Creatorul afișului FITS va fi răsplătit cu 1000 de euro Share Cel mai mare festival al Sibiului își caută identitatea vizuală pentru ediția 2022. Creatorul afișului FITS va fi răsplătit cu 1000 de euro

Cea de 29-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu se va desfășura în perioada 24 iunie – 3 iulie 2022 și va avea ca temă unică: Frumusețe/Beauty“.

„În acest context, anunțăm concursul național pentru afișul ediției din 2022“, transmit organizatorii.

Concursul va avea un singur câștigător, desemnat de o echipă a organizatorilor festivalului și premiat cu suma de 1.000 EURO. Pentru realizarea afişului, participanții trebuie să se inspire din tema festivalului din acest an, „Frumusețe/Beauty” și să trimită o propunere constând în descrierea conceptului și un vizual, până la data de 28 februarie. Regulamentul și condițiile de participare sunt disponibile pe pagina www.sibfest.ro.

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută