Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/02/2022
Artă & Cultură Zile si Nopti

SONDAJ: Cum arată femeia de succes a anului 2022?

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii SONDAJ: Cum arată femeia de succes a anului 2022? Share SONDAJ: Cum arată femeia de succes a anului 2022?


Magic FM, Zile și Nopți și Gerovital lansează campania „Top Femei de Succes, ediția 2022”.

După succesul ediției din anul 2021, când peste 1.000 de persoane au votat cele mai de succes femei din România, campania continuă și în anul 2022.

Pentru fiecare dintre noi succesul are o altă definiție, dar când vine vorba să-l personificăm lucrurile devin mult mai simple. Cum arată pentru tine femeia de succes a anului 2022?

Contează implicarea în viața socială a comunității sau afacerea pe care o conduce? Contează familia sau independența financiară? Lista este deschisă pe www.topfemeidesucces.ro

Campania Zile și Nopți „Top Cele mai de Succes Femei din România” cuprinde o primă etapă, cea de votare online, urmată de publicarea rezultatelor votului.

Perioada de votare este deschisă până pe data de 25 februarie pe pagina www.topfemeidesucces.ro

Întrebarea este deschisă și fiecare respondent poate propune un top 3 femei de succes din România. Sondajul este realizat în parteneriat cu firma de studii de piață BrandBerry.

Toți cei care participă la vot pot câștiga unul din premiile campaniei: 10 perechi de cercei cu cristal Swarowski, 20 de casete cadou Gerovital H3 Evolution, un weekend în Poiana Brașov la Ana Hotels Sport sau un abonament dublu VIP la SAGA Festival.

SONDAJ: Cum arată femeia de succes a anului 2022?SONDAJ: Cum arată femeia de succes a anului 2022?

Fiecare din cele 20 de casete cadou Gerovital conține:

Cremă Anti-age Intens Restructurantă și Ser Perfect Anti-age.

SONDAJ: Cum arată femeia de succes a anului 2022?Premiu campanie votare: Cazare 2 nopți la Ana Hotels Sport/Bradul 4*, cu mic dejun și acces inclus la zona Spa – piscina interioară, jacuzzi, saune, salonul de relaxare, sală de fitness și hot tub exterior, precum și câte un masaj intuitiv de 25 minute pentru ambii oaspeți – tratament freestyle, personalizat, mixând tehnici diferite de masaj cu efect tamaduitor. Valabilitate: martie-aprilie (exclus perioada vacanței de Paște).

SONDAJ: Cum arată femeia de succes a anului 2022?Premiu campanie votare: 1 abonament VIP la SAGA Festival, valabil pentru 2 persoane 

În a doua etapă, rezultatele votului vor fi publicate în revista Zile și Nopți, în suplimentul special al lunii martie. Rezultatele vor fi publicate și online pe www.topfemeidesucces.ro

În luna martie, Magic Fm, Zile și Nopți și Gerovital sărbătoresc ziua internațională a femeii. Votează și tu cele mai de succes femei din România pe www.topfemeidesucces.ro

Zile și Nopți este o platformă de experiențe pop culture, cu apariții în print și online. În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Constanța și bilunar la Sibiu și Oradea.

Vedeți AICI rezultatele campaniei Top Femei de Succes, ediția 2021. 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută