Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 12/02/2022
Film

PREMIERĂ: „Uncharted”, o nouă aventură captivantă cu Tom Holland

Silvia Trașcă De Silvia Trașcă
Comentarii PREMIERĂ: „Uncharted”, o nouă aventură captivantă cu Tom Holland Share PREMIERĂ: „Uncharted”, o nouă aventură captivantă cu Tom Holland


Filmul „Uncharted”, cu Tom Holland în rol principal, ce are la bază faimoasele jocuri video din seria omonimă, are premiera pe 18 februarie 2022 în cinematografe.

Lungmetrajul se află în producție de mai mult de jumătate de deceniu

Seria cu aventurile protagonistului carismatic Drake s-a vândut în peste 40 de milioane de exemplare, ceea ce o face una dintre cele mai populare lansări de Playstation de la Sony. Lungmetrajul se află în producție de mai mult de jumătate de deceniu și a schimbat de-a lungul timpului o mulțime de scenariști, actori și regizori. Sony a amânat de mai multe ori lansarea în cinematografe pe fondul pandemiei dar se pare că fanii vor avea în sfârșit ocazia să vadă ecranizarea poveștii de acțiune pe marile ecrane.

PREMIERĂ: „Uncharted”, o nouă aventură captivantă cu Tom Holland

Sinopis

Filmul este o aventură captivantă care se inspiră din seria „Indiana Jones” și nu numai. Viitoarea adaptare a jocului video îl aduce pe Tom Holland în rol principal, după ce schimbă costumul lui Spider-Man cu cizmele lui Nathan Drake. I se va alătura ca partener Mark Wahlberg, în rolul mentorului lui Drake, Sully. În film, Nathan Drake este recrutat de vânătorul de comori Victor „Sully” Sullivan pentru a recupera o comoară pierdută de Ferdinand Magellan în urmă cu 500 de ani. Cei doi încearcă să ajungă la „premiu” înaintea lui Moncada, care crede că el și familia lui sunt moștenitorii de drept ai comorii. Drake și Sullivan au șansa să pună mâna pe o comoară de 5 miliarde de dolari și chiar să îl găsească pe fratele demult pierdut al lui Nathan.

Așadar, îl avem pe tânărul Tom Holland în rolul lui Nathan Drake, care a beneficiat de un succes uriaș în urma lansării celui mai recent film Marvel, SpiderManNo Way Home. Decizia ca Tom să-l joace pe Nathan a venit ca o surpriză pentru fani, având în vedere că personajul din jocurile video este un bărbat matur și masiv, la mijlocul vârstei de treizeci de ani.

PREMIERĂ: „Uncharted”, o nouă aventură captivantă cu Tom Holland

Prequel pentru jocurile video.

Însă un detaliu important de menționat este acela că acest prim film este un prequel pentru jocurile video. Firul acțiunii din „Uncharted” pare să combine povești, personaje și scene din cele patru jocuri principale și urmărește primele zile din aventurile lui Drake, surprinse în serie doar prin câteva flashback-uri. De regia filmului se ocupă în final Ruben Fleischer, după un scenariu de Rafe Lee Judkins, Art Marcum și Matt Holloway. În distribuție îl regăsim și pe Antonio Banderas în rolul lui Moncada, principalul personaj negativ din film.

În aceeași perioadă, Sony Interactive Entertainment plănuiește să lanseze Uncharted: Legacy of Thieves Collection, omnibus VG ce va reuni jocurile Uncharted 4: A Thief’s End și Uncharted: Lost Legacy, în versiuni remasterizate pentru PlayStation 5 și PC.

Video

Foto

PREMIERĂ: „Uncharted”, o nouă aventură captivantă cu Tom Holland

PREMIERĂ: „Uncharted”, o nouă aventură captivantă cu Tom Holland

PREMIERĂ: „Uncharted”, o nouă aventură captivantă cu Tom Holland

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută