Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/12/2021
Lifestyle / Travel

Bucură-te de iarnă în mijlocul naturii, la Ana Hotels Poiana Brașov

Adrian Zăvoianu De Adrian Zăvoianu
Comentarii Bucură-te de iarnă în mijlocul naturii, la Ana Hotels Poiana Brașov Share Bucură-te de iarnă în mijlocul naturii, la Ana Hotels Poiana Brașov


Vacanțele de iarnă ne duc cu gândul la zăpadă, aer curat și distracție pe pârtie. Anul acesta, alege Ana Hotels Poiana Brașov pentru o vacanță perfectă!

Premiatele hoteluri de lux de 4 stele Ana Hotels Sport și Bradul sunt situate în Poiana Braşov, la baza Masivului Postăvaru, la câțiva pași de pârtiile de ski și de telecabină. Camerele primitoare și apartamentele elegante oferă priveliști încântătoare asupra stațiunii și pădurii din apropiere.

Bucură-te de iarnă în mijlocul naturii, la Ana Hotels Poiana Brașov

Ziua ta în Poiana Brașov poate începe cu o sesiune de ski sau snowboarding plină de adrenalină, iar după-amiaza poate continua cu câteva ore de relaxare revitalizantă la ANA SPA. Inspirat de bogățiile naturii, ANA SPA este locul ideal pentru sănătate și relaxare, cu piscină, saună, jacuzzi interior, hot tub în aer liber, sală de fitness, precum și 8 camere de tratament. Spa-ul este o adevărată oază de relaxare unde mâini pricepute răsfață trupul cu produse organice, îl vindecă prin terapii specializate și îi redau strălucirea cu ritualuri de înfrumusețare, remodelare sau reîntinerire.

La finalul zilei te poți răsfăța cu priveliștile senzaționale ale stațiunii Poiana Brașov, văzute de pe terasa restaurantului, într-o atmosferă intimă. Restaurantul Altitude se bucură de un meniu divers cu preparate internaționale, precum și de cele mai gustoase mâncăruri tradiționale românești și rețete autohtone din Transilvania.

Bucură-te de iarnă în mijlocul naturii, la Ana Hotels Poiana Brașov

Cu o atmosferă chic, dar în același timp caldă și îmbietoare, Ana Hotels Poiana Brașov este destinația  potrivită pentru sejururi relaxante, petrecute în siguranță. Plata se poate realiza și cu vouchere de vacanță.

Indiferent de perioada aleasă, poți să fii sigur că vei avea parte de un sejur de neuitat! Mai multe informații pe www.anahotels.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută