Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/12/2021
Lifestyle Viața Orașului

Opera Națională București desfășoară Campania de Crăciun: „Un zâmbet e o bucurie, o sută sunt magie”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Opera Națională București desfășoară Campania de Crăciun: „Un zâmbet e o bucurie, o sută sunt magie” Share Opera Națională București desfășoară Campania de Crăciun: „Un zâmbet e o bucurie, o sută sunt magie”


În an centenar, Opera Națională București, în parteneriat cu Asociația KinetoBebe și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5, organizează cu ocazia sărbătorilor de iarnă Campania de Crăciun „Un zâmbet e o bucurie, o sută sunt magie”.

Opera Națională București desfășoară Campania de Crăciun: „Un zâmbet e o bucurie, o sută sunt magie”

Campania s-a născut din dorința de a aduce zâmbete pe chipurile copiilor mai puțin norocoși, redându-le speranța și puterea de a visa.

" "

În zilele de 15 și 18 decembrie 2021 peste 100 de copii ce provin din medii defavorizate și care se confruntă cu deficiențe locomotorii vor trăi o experiență de poveste la Opera Națională București. Aceștia vor păși în lumea magică a Crăciunului alături de spectacolul de balet „Spărgătorul de nuci” de P.I. Ceaikovski și își vor vedea dorințele împlinite prin întâlnirea cu Moș Crăciun, care îi va aștepta pe cei mici cu darurile mult visate.

Spectacolul de balet „Spărgătorul de Nuci” de P.I.Ceaikovski, un basm interpretat în pași de dans pe scena Operei Națională București, îi va purta pe cei mici pe tărâmuri magice, oferindu-le un frumos cadou: o poveste tradițională pentru sărbătorile de iarnă, în care bradul de Crăciun prinde viață ca prin minune, coregrafia fiind presărată cu momente de magie și multă culoare, totul îmbinat perfect pentru a captiva atenția tuturor copiilor.

Scrisorile pe care copiii le-au pregătit pentru Moș Crăciun se regăsesc pe site-ul instituției, astfel că fiecare român care își dorește să aducă bucurie unui copil nevoiaș poate să îi transforme dorința în realitate alegând să fie Moș Crăciun pentru una dintre scrisori. Printre dorințele celor mici se numără dulciuri, cărți de colorat, creioane colorate, jocuri puzzle, mașinuțe cu telecomandă, păpuși, roboți și alte jucării.

Copiii au vârste cuprinse între 0 și 16 ani, necesitățile lor fiind diferite. De la fructe la jucării, dulciuri, produse de igienă personală și hăinuțe, toate vor ajunge la copiii de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 și la copiii de la Asociația KinetoBebe, care se vor bucura de cadourile primite de la Moș Crăciun.

Cum poți deveni chiar tu Moș Crăciun:

  1. Accesează operanb.ro/fiimoscraciun și alege una dintre scrisorile copiilor nevoiași
  2. Completează datele solicitate și da click pe „vreau sa fiu Moș Crăciun”.
  3. Pregătește și trimite darul tău pe adresa instituției până la data de 10 decembrie, iar spiridușii Operei Naționale București vor pune cadoul tău în sacul lui Moș Crăciun.
  4. Drept mulțumire pentru gestul tău generos, Opera Națională București îți va oferi o invitație pentru 2 persoane la unul din spectacolele stagiunii 2022.

Misiunea Asociației KinetoBebe este de a oferi nou-născuților și copiilor programe terapeutice de intervenție precoce și astfel de a crește șansele de recuperare neuro-motorie ale acestora. Au drept scop îmbunătățirea calității vieții copiilor cu diverse dizabilități neuromotorii, cât și a familiilor acestora, prin dezvoltarea și oferirea de programe complexe și integrate de recuperare pediatrică, îngrijire specializată, terapii specifice, suport și consiliere în vederea integrării sociale individualizate.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută