Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/12/2021
Lifestyle

#GandurileBuneDeBrasov

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii #GandurileBuneDeBrasov Share #GandurileBuneDeBrasov


Ce înseamnă Ți-am pus Gând Bun?

Înseamnă 400 de #ganduribunedeBrasov care își vor găsi locul în brazii de Crăciun din oraș.

Ți-am pus Gând Bun este despre cum un gând bun poate să îți aducă o mini-bucurie și despre cum tu poți să faci o bucurie cuiva, lăsând un gând bun în brad.

Ți-am pus Gând Bun este despre momentul tău de liniște în care îți așterni cele mai bune gânduri sau urări pentru cei din jurul tău!

Ți-am pus Gând Bun este despre noi. Despre Noi în jurul bradului, despre Noi în cartier, despre Noi înainte și după Crăciun.

Ți-am pus Gând Bun este despre un act mic de bunătate, care nu costă nimic, dar are potențialul de a fi de neprețuit pentru altcineva.

Ți-am pus Gând Bun este despre speranța că vom fi bine și că dacă îți e greu, vei găsi întotdeauna un zâmbet, un sprijin sau chiar un gând bun prin oraș! 

Ce s-a întâmplat până acum în  Ți-am pus Gând Bun?

În 4 zile de la lansarea evenimentului am reușit să strângem: 400 de vederi pe care să scriem aceste gânduri bune și 7 voluntari care să ne ajute. În plus, artista Ana-Maria Gălețeanu ne-a donat din ilustrațiile sale, precum și din cele ale studenților săi (Ana susține cursuri la MIMA Muzica Brașov). Raluca Leonte de la Your Image ne-a ajutat cu timpul său pentru designul ilustrațiilor, iar firma SC Marker SRL ne-a ajutat cu printul acestora în mod gratuit. De asemenea, în mediul online peste 80 de persoane și-au arătat interesul privind acest eveniment.

Ce ne dorim pe mai departe?

  • Să ne întâlnim cu cât mai mulți oameni în cele 2 zile în care vom atârna gândurile bune în brazii din Brașov (Marți, 14 Decembrie și Miercuri, 15 Decembrie între orele 12.00-14.00). Poate și cu dvs!
  • Ca evenimentul, și mai ales sentimentul de bine din campania Ți-am pus Gând Bun să devină o tradiție de Crăciun în Brașov și nu numai. 

#GandurileBuneDeBrasov

Pentru informații sau detalii suplimentare: simociuraru@gmail.com și laura@bertaland.org sau la telefon: 0728556163 (Simona) si 0749027595 (Laura).

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută