Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/12/2021
Lifestyle Viața Orașului

Campania umanitară Fii Moș Crăciun pentru copiii la care moșului îi este prea greu să ajungă, între 13 – 19 decembrie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Campania umanitară Fii Moș Crăciun pentru copiii la care moșului îi este prea greu să ajungă, între 13 – 19 decembrie Share Campania umanitară Fii Moș Crăciun pentru copiii la care moșului îi este prea greu să ajungă, între 13 – 19 decembrie


Asociația Create Yourself derulează din nou în luna decembrie campania Fii Moș Crăciun pentru o zi, prin care își propune să aducă bucurie de sărbători unor copii la care moșul nu poate ajunge. Moș Crăciun pentru o zi este o campanie umanitară cu tradiție, organizată în ultimii 10 ani care, cu ajutorul voluntarilor și donatorilor, a reușit să ajungă în casele a mai mult de 1.800 de copii. Anul acesta, campania de strângere de donații se va derula între 13 – 19 decembrie, urmând ca, pe 23 decembrie, cadourile să fie livrate micilor destinatari.

Fii Moș Crăciun pentru o zi are misiunea de a ajunge cu daruri la sute de familii de români cu o situație materială modestă și să ofere copiilor lor ocazia de a zâmbi cu toată inima, măcar de Crăciun. Anul acesta, Moșul a ales sa meargă în județele Vaslui și Bacău și are o listă lungă, cu 800 de copii, din comunele Grivița, Bogdănești, Bogdănița, Bogdana, Alexandru Vlahuță, Dragomirești, Ivănești, Poinești, Răchinoasa, Colonești, Pincești, Corbasca.

Prin această campanie, oricine poate afla cum este să fii Moș Crăciun, dăruind copiilor haine, încălțăminte, jucării, rechizite, cărți, alimente neperisabile, dulciuri ori produse de igienă, donând bani sau înscriindu-se ca voluntar prin formularele aflate pe siteul campaniei.

Donațiile constând în bunuri materiale (noi sau second hand, dar în stare bună) vor fi colectate în perioada 13 – 19 decembrie, la adresa asociației din Strada Academiei, nr. 15, sector 1, București, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Cei ce trimit prin curier sau aduc personal donațiile pot ajuta la sortarea lor dacă atașează un bilet cu vârsta ideală a destinatarului, măsura la haine sau încălțăminte și dacă se potrivesc mai bine unei fetițe sau unui băiețel.

O altă posibilitate de a deveni Moș Crăciun pentru o zi este fie ajutorul la pregătirea cadourilor, sortând și distribuind donațiile în perioada 16 – 22 decembrie la sediul asociației, sau promovând această inițiativă pe rețelele sociale. La sfârșitul campaniei, pe 23 decembrie, cadourile vor fi distribuite către micii destinatari pentru ca niciunul din ei să nu se trezească în dimineața Crăciunului fără o mică bucurie.

Până în prezent, campania Fii Moș Crăciun Pentru o zi a adus o rază de lumină în preajma Crăciunului în casele a mai mult de 1.800 de copii, iar anul acesta și-a propus să ajungă la 800 de copii, mai mult decât în orice alt an de până acum.

Website campanie: www.fiimoscraciunpentruozi.ro
Facebook: https://www.facebook.com/mosulumanitar/
Eveniment: https://www.facebook.com/events/960102211379723 

Date contact: contact@fiimoscraciunpentruozi.ro | 0741.010.358

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută