Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2021
Lifestyle / Sport

F.L.Y.- First Love Yourself, primul festival de Yoga din România live on-line în acest week-end

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii F.L.Y.- First Love Yourself, primul festival de Yoga din România live on-line în acest week-end Share F.L.Y.- First Love Yourself, primul festival de Yoga din România live on-line în acest week-end


F.L.Y- First Love Yourself este numele primului festival de yoga online organizat la noi în țară.
Alina Burlă, trainer al studioului brașovean Suri Yoga, împreună cu Georgiana Sfetea, trainerul din spatele Yoga hOMe by Georgiana, organizează pentru al doilea an consecutiv F.L.Y. – First Love Yourself – ONLINE Yoga Festival.

Festivalul a apărut din dorința celor două practicante de yoga de a aduna oameni cu aceeași pasiune în cadrul unui festival, și ca acest lucru să se poată întâmpla în siguranță și fără să fie afectat de eventualele restricții, au ales să îl facă în varianta online. Evenimentul se adresează oricărui practicant de yoga – începător sau avansat. Fie că dorești să iei prima dată parte la un astfel de eveniment sau ești chiar tu trainer, vei găsi în clasele variate ceva care să ți se potrivească, ne spun organizatorii.

F.L.Y.- First Love Yourself, primul festival de Yoga din România live on-line în acest week-end
Festivalul aduce, în acest an, șaisprezece traineri de yoga, Qi-gong, meditație, Reiki care vor preda în 11 și 12 decembrie, câte o clasă, fiecare cu specificul propriu și vibrația personală. Înscrierile se fac online, http://suriyoga.ro/fly-first-love-yourself-yoga-festival-2021/ până în data de 11 decembrie iar participanții vor primi detaliile evenimentului, inclusiv cele legate de calea virtuală de acces, ulterior înscrierii.

F.L.Y.- First Love Yourself, primul festival de Yoga din România live on-line în acest week-end
Anul trecut, festivalul a adus împreună 14 traineri și peste o sută de înscrieri, subliniind dorința oamenilor de a veni împreună pentru o astfel de practică. Anul acesta numărul trainerilor a crescut la 16, alăturându-se festivalului, pe lângă trainerii brașoveni, doi traineri din India, unul din Timișoara, reprezentanți din București, Buzău și Mangalia.

Clasele de yoga sunt variate, de la clase de meditație și respirații, la cele care analizează aliniamentul posturilor sau cele care te încurajează la meditație în mișcare.
“Ne-am dorit foarte tare să organizăm un festival de yoga la Brașov și începusem să stabilim detaliile pentru acest lucru în februarie, anul trecut.

F.L.Y.- First Love Yourself, primul festival de Yoga din România live on-line în acest week-end

O data cu lock-down-ul toate planurile noastre au fost puse în așteptare, însă ne-am dat seama că, așa cum am reușit să adaptăm clasele de practică, putem să adaptăm și ideea festivalului. Și iată-ne deja la a doua ediție, cu recunoștință și un entuziasm crescut, pentru care sunt parțial responsabili participanții ediției trecute, care ne-au transmis că își doresc astfel de evenimente. “ a spus Alina Burlă, unul dintre organizatori.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută