Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/11/2021
Artă & Cultură / Teatru

EQUUS în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză la Teatrul „Stela Popescu”, pe 25-26 noiembrie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii EQUUS în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză la Teatrul „Stela Popescu”, pe 25-26 noiembrie Share EQUUS în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză la Teatrul „Stela Popescu”, pe 25-26 noiembrie


Joi, 25 şi vineri, 26 noiembrie, de la ora 19, se joacă la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor spectacolul Equus de Peter Shaffer în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză, scenografia Adriana Grand, în româneşte de Adrian Nicolae, producţie a Teatrului “Stela Popescu”.

EQUUS în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză la Teatrul „Stela Popescu”, pe 25-26 noiembrie

Equus este o piesă puternică despre sacrificiul ritualic, despre fascinația religioasă devenită refugiu irațional și adorație erotică. Inspirată de un caz real, piesa bine-cunoscutului Peter Shaffer a devenit la scurtă vreme după premiera din 1973 una dintre creațiile de referință ale dramaturgiei britanice contemporane, fiind răsplătită cu un premiu Tony și o  adaptare cinematografică valoroasă.

EQUUS în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză la Teatrul „Stela Popescu”, pe 25-26 noiembrie

Distribuţia spectacolului Equus este următoarea : Martin Dysart, psihiatru – George Costin, Alan Strang, un tânăr de 17 ani – Tudor Cucu Dumitrescu, Frank Strang, tatăl lui Alan – Alexandru Pavel, Dora Strand, mama lui Alan – Mirela Zeța, Hesther Salomon, magistrat – Crina Matei, Jill Mason, o fată de la grajduri – Ana Crețu, Harry Dalton, proprietarul grajdurilor – Sorin Aurel Sandu, Bulgăr – Adrian Ban, Sora medicală – Ana Maria Ivan, Caii – Andrei Dogaru, Visarion Udatu.

Pentru spectacolul “Equus ” biletele se pot achiziționa pe www.mystage.ro sau la intrarea în sala de spectacol. Rezervari: 0753174618

Acces: 16 +

Organizator : Teatrul Stela Popescu

Foto: Adriana Grand

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.