Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/11/2021
Lifestyle

Lenny Kravitz. Cântăreț. Actor. Sex simbol. Tată. Activist.

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii Lenny Kravitz. Cântăreț. Actor. Sex simbol. Tată. Activist. Share Lenny Kravitz. Cântăreț. Actor. Sex simbol. Tată. Activist.


Pentru că în data de 19 noiembrie se sărbătorește Ziua Internațională a Bărbatului, începem o serie de articole dedicate unor bărbați celebri care și-au asociat imaginea cu branduri de renume.

Lenny Kravitz. Cântăreț. Actor. Sex simbol. Tată. Activist. Și, probabil, nemuritor, având în vedere că arată impecabil la cei 57 de ani. Kravitz s-a născut într-o familie înstărită, dar nu a profitat niciodată de acest lucru, dorindu-și să reușească pe cont propriu, prin forțele sale. De aceea, o perioadă a trăit într-o mașină închiriată și doar cu 5$ pe zi.

Lenny Kravitz. Cântăreț. Actor. Sex simbol. Tată. Activist.Lenny Kravitz la 24 de ani!

Succesul l-a cunoscut la 24 de ani, cu albumul de debut „Let Love Rule”. Kravitz a fost un adevărat Don Juan, fiind combinat de-a lungul timpului cu Vanessa Paradis, Adriana Lima sau Nicole Kidman, dar prima sa dragoste, actrița Lisa Bonet, este și cea care i-a oferit singurul copil, pe Zoë Kravitz. Cei doi au divorțat devreme, dar Lenny a rămas prezent atât în viața lui Zoë, cât și a Lisei, care acum este căsătorită cu Jason Momoa. Kravitz nu s-a mulțumit cu muzica și a devenit și actor și a avut chiar un rol într-un film nominalizat la Oscar, în „Precious”. E și membru al organizației canadiene de caritate Artiști Împotriva Rasismului.

Lenny Kravitz. Cântăreț. Actor. Sex simbol. Tată. Activist.Lenny Kravitz & Vanessa Paradis

Ce lucruri ar mai trebui să știi despre Lenny Kravitz? A fost coleg de clasă în liceu cu Slash, de la Guns N’ Roses, și cu Nicolas Cage. Când avea 5 ani, Duke Ellington i-a arătat cum să cânte la pian. S-a întâlnit și împrietenit cu Mariah Carey în New York, când ambii încă încercau să se impună ca muzicieni. Tatăl actorului Jonah Hill se ocupă de afacerile sale. Are un bar secret (speakeasy) la care poți să mergi și tu, dacă-l găsești, în subsolul casei sale din Paris.

YSL Y, UN PARFUM CU MIROS DE ROCKSTAR

Anul trecut YSL Beauty și-a luat un nou ambasador, pe super starul pop/rock Lenny Kravitz. De asemenea, fiica sa, Zoë, este și ea ambasador al mărcii și imaginea liniei de parfumuri Black Opium. Lenny a ales să facă reclamă parfumului masculin Y Eau de Parfum, creat de maestrul parfumier Dominique Ropion, pentru că a fost întotdeauna un fan al persoanei Yves Saint Laurent, dar și al muncii sale, a esteticii, a stilul de viață și a îndrăznelii. Tot el a susținut că de-a lungul timpului s-a întâmplat să poarte o mulțime de haine Saint Laurent pentru că i se potriveau de minune. Așadar totul a venit natural, iar colaborarea a fost una foarte organică.

Lenny Kravitz în reclama Y Eau de Parfum, YSL

De partea cealaltă, Yves Saint Laurent Beauty era în căutarea unui nou ambasador care să fie un visător, un bărbat care nu se teme de riscuri și un creativ interesat să experimenteze ghidat de „WHY NOT?”.

Iar Lenny Kravitz este întruchiparea tuturor acestor atribute. Noua campanie publicitară este realizată de fotograful David Sims, iar clipul pentru spotul publicitar este semnat de Anton Corbijn, cel care a făcut atât de multe videoclipuri memorabile pentru trupe precum Depeche Mode sau U2.

Yves Saint Laurent Beauty boutique, o destinație premium, unică în Europa

Acest univers couture și modern se află în Băneasa Shopping City și a fost inaugurat în vara lui 2020. Aceasta permite pasionaților de beauty și fashion să descopere cel mai subversiv brand couture parizian prin semnătura originală a parfumurilor, make-up și skincare.

YSL Beauty boutique oferă acces la produse și servicii exclusive, care nu sunt comercializate în altă locație pe teritoriul țării, precum colecția de parfumerie – Le Vestiaire Des Parfums sau cea pentru îngrijirea excepțională a pielii – Or Rouge. Pentru o experiență YSL completă, există, de asemenea, o zonă de personalizare, pe lângă o agendă continuă de activități în magazin pe tot parcursul anului. De asemenea, cei care trec pragul acestui boutique au posibilitatea de a se înscrie în programul de fidelitate a clienților, care include invitații și cadouri exclusiviste sau „cadouri de bun venit” pentru a intensifica experiența YSL.

Vezi aici și care sunt cei mai de succes bărbați din  România: www.barbatidesucces.ro

Așadar, vizitează YSL Beauty boutique din Băneasa Shopping City și descoperă colecția completă a parfumeriei masculine Y și acest brand care exprimă un stil unic de eleganță și libertate. Este și o invitație atât pentru femei, cât și pentru bărbați să încalce regulile, să-și creeze propriile adevăruri, să meargă dincolo de convenții.

WHY NOT?

Lenny Kravitz. Cântăreț. Actor. Sex simbol. Tată. Activist.Yves Saint Laurent Beauty boutique, Băneasa Shopping City

Lenny Kravitz, se potrivește perfect cu ADN-ul cool, edgy, couture YSL.

El declara „totul este într-adevăr despre a visa, a-ți urma visele și a le realiza. Să fii autentic față de ceea ce ești, să îți asumi provocări. Acest manifest mă definește și îl iubesc”.

Citește AICI despre primul boutique YSL din Europa 

Bărbatul pe care Yves Saint Laurent Beauty dorește să îl prezinte este un visător care nu se teme de riscuri, creativ și interesat să experimenteze, mereu pe calea succesului. Orice ar face, bărbatul care poartă YSL Y este un rock star complet. Un spirit liber. Intens și independent. Nu se teme niciodată să conteste status quo-ul.

Lenny Kravitz. Cântăreț. Actor. Sex simbol. Tată. Activist.

În 2018, Yves Saint Laurent Beauty a luat prima literă a numelui fondatorului său, a transformat-o într-o întrebare și a numit noul parfum în onoarea sa.

Anul acesta, cu Y Le Parfum, YSL Beauty împinge în continuare limitele parfumeriei pentru bărbați explorând puritatea intensă și senzualitatea fougère. Are o persistență de lungă durată ce amplifică senzualitatea puternică a parfumului și a notelor fresh pe piele.

WHY NOT?

Ascultă AICI și podcastul Bărbați de Succes powered by NIVEA MEN

  • Text de Gruia Dragomir.
 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.