Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/11/2021
Artă & Cultură / Performing arts

EL MURO, un performance de teatru-dans modern marca Victory of Art La Teatrul Țăndărică

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii EL MURO, un performance de teatru-dans modern marca Victory of Art La Teatrul Țăndărică Share EL MURO, un performance de teatru-dans modern marca Victory of Art La Teatrul Țăndărică


Duminică, 21 Noiembrie, de la ora 19:00, la Teatrul de Animație „Țăndărică”, Victory of Art vă așteaptă la un spectacol de teatru-dans, EL MURO.

EL MURO, un performance de teatru-dans modern marca Victory of Art La Teatrul Țăndărică

EL MURO – ziduri, bariere, piedici…. dintre noi doi, dintre oameni, dintre semeni, dintre generații, dintre popoare,…. ziduri care separa, care izolează, care însingurează.

EL MURO este asemeni unui strigat către sufletul lumii – un spectacol actual și totodată atemporal, cu o forță asemănătoare tăcerii care sparge pereții si dărâmă zidurile!

„Un performance de teatru-dans modern, dinamic, puternic, fresh și neașteptat prin felul în care îmbină emoția, sensibilitate, umorul dar, mai ales, mesajul. Un spectacol pentru oameni mari creat împreuna  cu o generație de artiști adolescenți de la Victory of Art!” – Paul Cimpoieru.

Concept & Regie & Ilustratie muzicala: Paul Cimpoieru

Video Design: Alexandru Miclos

Afis: Alina Pentac

Trupa de adolescenți Victory of Art este un concept original, prin care aceștia se descoperă și se dezvoltă. Prin artă (actorie, dans și muzică), adolescenții vorbesc, de fapt, despre ei. Această combinație este definită ca un musical, dar se remarcă prin faptul că fiecare spectacol este de/despre/cu adolescenți. Mai pe scurt, tineri actori care fac teatru, cântă și dansează în același timp. Asta ar fi o observație superficială, pentru că, dincolo de cortină, se regăsesc mult mai multe: emoții, tensiune și sentimente. Trupa de teatru Victory of Art s-a înființat în anul 2014 sub coordonarea prof Julieta Georoiu, fiind formată din elevi de la licee și școli gimnaziale din București. Trupa de teatru “Victory of Art” a participat la o serie de festivaluri de teatru pentru copii și tineret unde a obținut numeroase premii importante.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.