Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/11/2021
Artă & Cultură

Cluj Never Sleeps: Proiect finalist la Gala Tineretului din România 2021!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Cluj Never Sleeps: Proiect finalist la Gala Tineretului din România 2021! Share Cluj Never Sleeps: Proiect finalist la Gala Tineretului din România 2021!


Proiectul Cluj Never Sleeps, organizat de către Federația Tinerilor din Cluj reprezintă unul dintre proiectele finaliste în cea de-a VII-a ediție a Galei Tineretului din România! Proiectul este unul dintre cele trei finaliste la categoria „Cultură”, alături de VerticArt Nature și InstaCraiova, The Festival.

Cluj Never Sleeps reprezintă un proiect deosebit pentru comunitatea clujeană, care îmbină arta și cultura într-un mod inovativ, creativ și primitor pentru spectatorii care devin participanți, pe parcursul acestui eveniment. Aflat acum la cea de-a șaptea ediție, care s-a desfășurat în acest an, în perioada 15-17 Octombrie, Cluj Never Sleeps este menit să aducă mai aproape de comunitatea clujeană, și nu numai, artiștii locali, pasionați și talentați, și să le ofere cadrul potrivit în care aceștia să aducă arta în forme diverse, deosebite și să se exprime într-un mod liber.

Pe parcursul celor șapte ediții, proiectul Cluj Never Sleeps a reușit să însuflețească inima orașului Cluj-Napoca, Piața Unirii, Cazinoul și să ofere comunității un program intens de activități atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, unde arta ia forme multiple, de la muzicală, la vizuală și chiar interpretativă. Totodată, evenimentul promovează comunitatea, angrenând la fiecare ediție în jur de 100 de voluntari dornici de a se implica în a da viață orașului prin artă și cultură.

Cluj Never Sleeps concurează atât ca proiect finalist la categoria „Cultură” cât și în competiția pentru câștigarea premiului special de popularitate, acesta fiind revendicat de către proiectul care va obține cele mai multe voturi.

Pentru a susține proiectul Cluj Never Sleeps în acest demers, vă invităm să votați până în data de 21 Noiembrie, ora 23:59, accesând site-ul Galei Tineretului din România:

https://www.galatineretului.ro/membru/cluj-never-sleeps/

Evenimentul este organizat de către Federația Tinerilor din Cluj și realizat cu sprijinul Primăriei și a Consiliului Local Cluj-Napoca.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.